9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

“Замість відкритих списків ми отримали законопроект про депутатське рабство”, – Максим Бурбак

Журналіст ІНФОРМАТОРа в кулуарах Верховної Ради отримав у лідера фракції “Народний фронт” Максима Бурбака коментар про неефективну роботу парламенту.

“Як можна у Верховної Ради вимагати бути ефективною, налаштованою на конструктив і прийняття законопроектів, якщо першим указом президента був “розпуск Верховної Ради”.

Ви бачили, що було в сесійній залі? Вчора майже всі голови фракцій виступали з тим, що треба приймати реформи, ми будемо працювати. А зал сьогодні напівпустий. Подивіться по голосуванню. Цілком логічно, що депутати, особливо мажоритарники, вже роз’їхалися по округах. І тепер вони займаються перевиборами”, – коментує Бурбак.

Він вважає, що це не є саботажем роботи. Також він відзначив, що в Конституційний суд України надійшло звернення розглянути конституційність указу президента.

“Ми вважаємо, що підстав для розпуску Ради не було, як до 17 травня, так і після, коли я оголосив про вихід з коаліції”, – говорить Бурбак.

Також народний депутат додав, що парламентарі неодноразово просили президента  внести ті законопроекти, які є в порядку денному першочерговими.

“Що ми побачили під час позачергового засідання? Замість відкритих списків ми отримали законопроект про закриті списки, домінування політичних лідерів і депутатське рабство”, – зазначив Бурбак.

Нагадаємо, що читачі ІНФОРМАТОРа переконані, що Зеленський зможе завершити війну.

Відео – Роман Пєтушков

Для ІНФОРМАТОРа

4 КОМЕНТАРІ

  1. Ти б закрив свій рот,підожди,Закарпаття оговтаеться , вони тебе на шматки поріжуть,за все що ти там наробив,гидота

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>