15.3 C
Kyiv
Середа, 17 Квітня, 2024

Закритий для ЗМІ кандидат Зеленський

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не демонструє бажання бути відкритим для преси.

Вчора, 21 січня, партія «Слуга народу» висунула Володимира Зеленського кандидатом у президенти України. Партійний з’їзд, на якому приймалося відповідне рішення, пройшов в офісному приміщенні, а більшість ЗМІ довідалися про нього з Facebook-сторінки Зеленського.

https://www.facebook.com/zelenskiy95/posts/2178311199085911

Такий формат з’їзду партії новоспечений кандидат у президенти пояснив небажанням повторювати «так як було в совку» та скромністю і небажанням витрачати кошти на захід більшого масштабу.

«Коли мені розповіли, що треба провести з’їзд, я зразу сказав, що ніяких партійних засідань, як це відбувається в усіх наших товаришів, у нас не буде. В нас все дуже скромно, демократично», – сказав Зеленський журналістам, яким таки пощастило потрапити на партійний з’їзд. А пощастило, до речі, не кому-небудь, а знімальній групі ТСН телеканалу «1+1», який належить олігарху Ігорю Коломойському.

Хотілось би запитати у «команди Зе»: чому на з’їзд потрапили журналісти ТСН, але не було журналістів інтернет-видання «УП»? Їх Зеленський запрошував, коли давав виданню велике інтерв’ю.

Також незрозуміло, чому Зеленський делегував іншим особам можливість подати у ЦВК документи для реєстрації кандидатом у президенти. Чи не тому, щоб випадково не зустрітися з пресою під дверима Центрвиборчкому? Між іншим, про цей не дуже зручний для кандидата «нюанс» журналісти каналу Коломойського «забули» в сюжеті про висунення Зеленського.

Зекономивши на з’їзді, Зеленський «зекономив» на можливостях журналістів поставити йому запитання. Схоже, після розмови з авторами програми «Схеми» про бізнес в РФ, яка для Володимира Зеленського стала холодним душем, він вирішив змінити формат діалогу зі ЗМІ. От тільки такий формат варто називати не новим, а зручним!

https://www.youtube.com/watch?v=gMbY_Ip6Fw8

Зручним для кандидата у президенти, який ніколи не був у політиці і від якого виборці досі не почули відповідей на ряд ключових питань щодо майбутнього України.

Мар’ян Ощановський

для ІНФОРМАТОРа

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>