11.1 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Загибель 9 осіб у річці в Росії: стала відома причина

Трагедія на річці Шуй в Туві, де в перекинутому автомобілі УАЗ загинули 9 осіб і ще одна людина зникла безвісти, сталася після зупинки двигуна транспортного засобу, повідомляє прес-служба слідчого управління СКР по Туві.

Під час перетину річки Шуй машина зупинилася через поломку двигуна, і її почало зносити течією. Троє дорослих – двоє чоловіків і жінка – вибравшись з автомашини, намагалися її утримати. Машину перекинуло через течію, і салон автомобіля, в якому знаходилися діти і двоє дорослих, швидко заповнився водою, передає Сьогодні.

Відзначається, що в живих залишилися двоє чоловіків, які намагалися утримати автомашину на плаву, жінку віднесло течією. Станом на ранок суботи, тіло жінки поки не знайдено, пошуки тривають.

12 липня в поліцію надійшло телефонне повідомлення від місцевого жителя про те, що на території Бай-Тайгінського району при спробі перетину річки Шуй вбрід перекинулася автомашина марки “УАЗ”. Глава регіону повідомив, що в перекинулося автомобілі були дві сім’ї, які прямували на відпочинок до важкодоступних озер з мінеральними джерелами, повідомлялося про десятьох загиблих.

На місці з’ясувалося, що в автомобілі всього перебувало 12 осіб. Тіла дев’яти виявили та витягли з води, ще одну людину віднесло течією. Двоє чоловіків змогли виплисти.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею “порушення правил дорожнього руху, що спричинило з необережності смерть двох і більше осіб”.

12-13 липня в Туві оголошено жалобу за загиблими – всі державні прапори приспущені, скасовані розважальні заходи.

Нагадаємо, у Дніпрі суд відпустив з-під варти хлопців, що скинули смертельно побитого чоловіка у річку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>