12 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Заберіть документи з ЦВК, бо це сором і приниження нації, – Безсмертний до Зеленського

Кандидат у президенти Роман Безсмертний вважає, що шоумену Володимиру Зеленському краще знятися з виборчих перегонів, бо такий учасник виборів – це приниження для нації.

Про це він заявив під час теледебатів на телеканалі ATR.

Відповідаючи на запитання ведучого Романа Скрипіна про те, яке б питання він задав Зеленському під час дебатів, Безсмертний сказав:

“Я б запитав, скільки тобі треба часу, щоб ти пішов і забрав всі документи із ЦВК? Тому що цей сором із Зеленським ми ще довго-довго будемо переживати. Допустити обрання подібного президента – це принизити націю”, – вважає Безсмертний.

Нагадаємо, шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що вважає прийнятними компроміси в питанні повернення окупованих Криму і Донбасу культурно-мовні особливості цих регіонів.

189 КОМЕНТАРІ

  1. А кто такой Бессмертный? Это тот который провалил какую то реформу при Юще и занимался Минскими переговорам? Не ему маргиналу указывать Зеленскому.

  2. Унижением нации есть те 450 свиней , которые сейчас лежат в креслах парламента и сытно жрут из наших карманов …

  3. Якщо є здоровий глузд,то зеленський повинен самокритично поставитися до СЕБЕ,а УКРАЇНЦІ повинні відповідально віднестись до свого волевиявлення

  4. Збираєтеся голосувати за кота в мішку.Людина, яка жодного разу не виступала по телебаченню поряд з іншими кандидатами не зможе відстоювати свою позицію перед Путіним.Безсмертний правий.

  5. Безсмертний ніколи не буде мати такий рейтинг як Володимир Зеленський, от жаба і душить

  6. Игорь Большаков без сумніву він високоосвічена людина,патріот,в деякій мірі ідеаліст,мрійник,його адм.реформа була не на часі і не зовсім допрацьована,десь помилкова, але він прагнув змін на краще.Не олігарх,чесна людина,помилки свої визнає,вболіває і любить свою державу..
    І НЕ треба ображати .

  7. Зеленскому вообще не должно быть ни за что стыдно! Стыдно должно быть Роману Бессмертному , Ющенко , Турчинову которые довели страну до того ,что люди доверяют больше лицедею( без обид) ,чем политикам которые за четверть века опустили страну в нищету.Лицемерие Бессмертного в этом ” пассаже” в том , что Зеленский ” обнуляет” Бессмертного и К* как политиков…

  8. Екатеина Заварзина а ты тупая, правильно Бессмертный. Зеленский нельзя стать президентом потому что он не умеет по украинском языке, плохо знает политику, военное дело короче тупой человек.

  9. А вы только заметили ,что он унижает нацию ? Он в каждом концерте ржёт над украинцами ,а за свои концерты такие деньги гребёт,когда узнала ,охренела !

  10. Света Ибрагимова А при Зе буде в двойной жопе .В такій як зараз ТАК ЗВАНІ ЛНР І ДНР. ТАМ ТОЖЕ БУЛИ НЕ ЗАДОВОЛЕНІ ВСІМ УКРАЇНСЬКИМ.А ТЕПЕР КРУГОМ ОДНА РОЗРУХА .СИДЯТЬ І МОВЧАТЬ ТИХЕНЬКО.ТАК ЩО ДОБРЕ ПОДУМАЙТЕ ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ…

  11. Мирослав Тимчишин а він збрехав? Де 1000 грн дають – це хто? На коліна перед МВФ стають – це хто? Вже закрийтесь – боти! Тошнить!

  12. У упырей в опу припекает, понимают мрази что лафа закончилась, иди Бесмертный не мозоль глаза народу, потому что может оказаться, что ты даже очень смертный.

  13. Большего унижения нации, как безмозглые бездельники депутаты, тупое, ни на что не способное правительство и брехун мародер президент, нет и быть не может!

  14. Так ?,це дійсно правда,не ганьби народ України та діти Гинуть на фронті, ти живеш у достатку,а батьки загиблих бідують!! Та тебе проклянуть і діти і батьки , і ЛЮДИ!!!!

  15. Украина не лига смеха. Время нас не лечит, а ошибки ни чему не учат… А жаль. У нас президент то зек, то вор, то шут. Стыдно. Ростом Путин, умом столичный мэр.

  16. Приниження нації є те, що відбувається у нас 28 років. Всі країни пішли вперед у розвитку, тільки ми у повній ж..пі. То можливо щось не так з нашим керівництвом?

  17. Света Ибрагимова Там з престижною освітою нікого не було,всі з олігархічно- злодійського клану!Інтелекту нації із- за цих грошовитих мішків не пробитись! Треба це міняти…Але і паяцам там не місце,коли Україна в такій скруті!!!

  18. Татьяна Царук. Он гражданин, а потом уже профессия. Быть порядочным человеком можно в любой профессии. А политиками рождаются? Поэтому в политике надо оставаться гражданином – тогда будет успех.

  19. А ти сам не хочеш забрати свої документи з ЦВК? Чи ти вважаєш себе гордістю нації? Впевнена, люди так не думають. Які ж ви всі бридкі, запроданці свинарчуків.

  20. Как они боятся Зеленского. Я за Зеленского!!! И никакая шушара меня не переубедит. Зеленский наш президент!!!

  21. чому ви так боїтеся Зеленського народ же мудрий обере правильного президента чи ви розумієте що народ в основній масі вас ненавидить за бідність за те що як моряки в плавання ходять, закордон на заробітки їздять, ні дітей ні дружин місяцями небачать і що найбільше дратує невидно перспективи . виходить так що держава найбільший грабіжник

  22. Таке враженя що народ мріє щоб країною керували злодії, коруціонери, духовні та свідомі мародери торгуючі на крові патріотів.

  23. Більшого приниження нації ніж зараз- ніколи не було! Сподіваюсь, що більше вже не буде ! Вважала цього пана розумним і принциповим… Треба було прикласти максимум зусиль, щоб таких виборів у нас не було ! А зараз нехай вони усі п‘ють Боржомі…

  24. БЕЗСМЕРТНЫЙ ТЫ СО СВОИМИ ХОЗЯЕВАМИ ОБОСРАРАЛИСЬ ТАК ЧТО НЕОТМЫТЬСЯ ВЫДВИНУЛИ ТЕБЯ СКАЗАТЬ ГАВ ,А ТЕПЕРЬ В БУДКУ ВМЕСТЕ С НИМИ И ЗАДВИНИШЬСЯ.ВЫ ГРОША ЛОМАНОГО НЕ СТОИТЕ , СИДИШЬ СТРАДАЕШЬ ВАШ ПЛАН НЕУДАЛСЯ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>