8.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Євросоюз перераховуватиме фінансову допомогу біженцям у Туреччині

Понад 1,5 млн біженців, які перебувають на території Туреччини, отримають адресну допомогу від ЄС, і суттєва частина цієї допомоги потрапить до найбільш нужденних у вигляді коштів на дебітних банківських картках.

Повідомлення про це розміщено на сайті Європейської Комісії.

«Гуманітарна допомога ЄС для Туреччини приносить відчутні результати для найбільш вразливих верств біженців. Мережа надзвичайного соціального захисту надає їм щомісячні перекази готівкою через дебітні картки, за допомогою яких біженці можуть купити товари, яких найбільше потребують – їжу, медикаменти, або сплатити орендну плату», – йдеться у повідомленні.

Ще одна базова програма передбачає цільові грошові перекази на потреби освіти. Перевагами цієї програми зможуть скористатися родини більш ніж 410 тис. дітей, які регулярно відвідують школу.

За повідомленням, у 2019 році ЄС продовжить надавати гуманітарну допомогу біженцям у Туреччині. З цією метою передбачено виділення €640 млн, з яких 80 млн будуть спрямовані саме на потреби надання доступу до освіти в надзвичайних обставинах.

Згадане фінансування є частиною другого траншу у €3 млрд, які ЄС спрямовує на гуманітарні та інші потреби Центру біженців у Туреччині.

Нагадаємо, що нещодавно показали нові банкноти у 100 та 200 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>