21.8 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

«Європейська солідарність» заявила, що Порошенка намагаються зняти з виборів

Політична партія «Європейська солідарність» заявляє, що її лідера, п’ятого президента України Петра Порошенка намагаються зняти з виборів через суд.

Про це повідомляє пресслужба «Європейської солідарності».

У заяві йдеться про те, що Шостий Апеляційний адміністративний суд Києва розглянув позов з вимогою зняти Порошенка з виборчої гонки «нібито за порушення порядку ведення передвиборної агітації». Справу передали в Окружний адміністративний суд Києва.

У коментарі Громадському радіо суддя-спікер ОАСК Богдан Санін повідомив, що за його інформацією станом на 18:00 18 липня позов з Шостого апеляційного адміністративного суду до Окружного адмінсуду не передавався.

«Ми дуже добре знаємо про скандальну репутацію Окружного адміністративного суду міста Києва та його голови – Павла Вовка. Уникнувши в незаконний спосіб оцінювання та атестації, цей орган перетворився на конвеєр, який штампує одне одіозне рішення за іншим», – коментує «Європейська солідарність».

У партії таку ситуацію розцінюють як політичний тиск, а рішення Шостого Апеляційного адміністративного суду Києва збираються оскаржити у Верховному суді.

Нагадаємо, на позачергових парламентських виборах 5%-й бар’єр подолають п’ять партій – «Слуга народу», «Опозиційна платформа – За життя», «Європейська солідарність», «Голос» і Радикальна партія Олега Ляшка. Рейтинг «Батьківщини» впав нижче прохідного бар’єру.

17 КОМЕНТАРІ

  1. головне що теперішні суди дають зелену дорогу до виборів всім регіоналам .виходить вони святі а порошенко зрадник. може вже вистарчить цих комедій

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>