12.6 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Євген Рищук просив “якось покарати Гандзюк”

Заступник голови Херсонської ОДА звертався до підозрюваного в убивстві Катерини Гандзюк з проханням «якось покарати» активістку та обіцяв заплатити за це. 

Про це йдеться у відео, яке є в розпорядженні Слідства.Інфо.

«До мене одного разу звернувся Рищук, це власник кінного клубу, — розповідає Олексій Левін співрозмовнику на відео. — Це було в кінному клубі, я там відпочивав. Він приїхав і каже: «У мене є до тебе делікатна справа. Є така Катерина Гандзюк, треба її якось покарати — облити фекаліями чи щось таке. Я готовий за це добре заплатити». Я сказав, що цією темою не займаюся та спитав, який його інтерес. Він каже: «Мені треба розвиватися, вона мені заважає, скрізь пхає свого носа».

Євген Рищук, фото – Уніан

Під час розмови Олексій Левін також зауважив, що не думає, що Рищук причетний до облиття кислотою, але в тому, що Гандзюк заважала Рищуку, впевнений на сто відсотків.

У розмові зі Слідством.Інфо Євген Рищук заперечив сам факт знайомства з Олексієм Левіним (колишнє прізвище Москаленко). Він запевняє, що такої зустрічі не було.

Кінний клуб, про який каже Левін, це, ймовірно, клуб «Гран Прі», розташований в Олешківському районі поблизу Херсона. Ним дійсно володіє Євген Рищук.

Олексій Левін фігурує у справі про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк як підозрюваний. Однак ще в серпні він залишив Україну та перебуває за кордоном. За версією офіційного слідства, Олексій Левін пов’язує виконавців нападу на Гандзюк з імовірним замовником Владиславом Мангером. На сьогодні слідчі все ще не допитали Левіна.

Нагадаємо, фігурант справи Гандзюк контактував з правоохоронцями після нападу.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>