8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Якщо ви не будуєте школи, вам доведеться будувати тюрми, – Лозовий

Народний депутат України Андрій Лозовий процитував канцлера Німеччини на зустрічі з виборцями Корсуня-Шевченківського та пояснив, чому Радикальну Партію називають партією популістів.

Журналіст ІНФОРМАТОРа побачив власними очима, як працює агітація депутатів Радикальної партії Олега Ляшка.

“Радикальна партія у своїй програмі робить ставку на людей, тому нас іноді звинувачують у тому, що ми популісти. Але як тоді назвати владу, яка веде антисоціальну політику? Країні потрібно зробити на звичайних людей”, – каже депутат на зустрічі з виборцями.

Багато конкретної інформації по програмі партії, депутат пояснює необхідність тимчасового мораторію на ринку землі та реформи Нафтогазу. У залі питають, чи дійсно Ляшко має можливість знизити ціни на газ, бо подібних обіцянок від кандидатів дуже багато.

Депутат відповідає, що 40 років тому Україна видобувала більше газу ніж зараз і власного видобутку, якого буде достатньо не тільки для власних потреб, але є і для експорту. Але через корупцію та монополію Нафтогазу на газовидобуванні на українському газу заробляють лише олігархи.

З залу встає місцевий депутат та довго та голосно критикує реформу децентралізації. Лозовий має свою думку з цього приводу і каже, що це єдина більш-менш нормальна реформа в Україні.

Наприкінці зустрічі виступив місцевий колектив та заспівав козацьких пісень, чим розрядив серйозну політичну атмосферу у залі.

Далі час сфотографуватися з виборцями, залишити свій номер та поїхати на наступну зустріч.

Звісно необхідно не забути про співаків та нагородити її за виступ. Окрім оплесків та подяки колектив отримує від партії 1000 гривень. Ще одну тисячу додає з власного кармана депутат.

Раніше ІНФОРМАТОР писав, як НАК Нафтогаз обкрадає українців шляхом штучно завищених втрат.

Фото з обкладинки— прес-служба РПЛ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>