10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Яка може бути дружба з РФ, коли російські війська на Донбасі, – Ляшко

Політика новообраного Президента веде до реваншу проросійських сил, переконаний Олег Ляшко.

Про це лідер РПЛ заявив з трибуни під час позачергового засідання парламенту та запевнив, що боротиметься проти цього.

«Найголовніша проблема – це реванш проросійських сил і Москви, на порозі якого ми стоїмо. Згадайте, як підстрибували регіонали під час інавгураційного виступу. Я востаннє бачив, щоб вони так стрибали16 січня 2014 року, коли приймали «диктаторські закони».  Тепер вони почали плигати до стелі, як мавпи, бо Зеленський говорив про відновлення стосунків з Росією. Ми не проти відновлення стосунків з Росією, але не за рахунок капітуляції і поразки», – наголосив лідер Радикальної партії..

Політик обурений тим, що президент підняв питання відновлення дружби з РФ, коли військові дії на Сході країни продовжуються.

«Учорашня ініціатива Зеленського провести референдум про дружбу з Росією – це зрада пам’яті мільйонів українців, які сьогодні борються за Україну. Яка дружба з Росією, коли російські війська на Донбасі? Яка дружба з Росією, коли вбиті десятки тисяч українців? Сьогодні 5 років, як під Волновахою, Рубіжним вбили 18 військовослужбовців 51 бригади. Зробили це бойовики Бєзлєра. І нам розповідають про дружбу з Росією?», – нагадав народний депутат.

Ляшко також зазначив, що Зеленський не приховує своїх намірів скасувати мовний закон та надати автономію так званим ДНР та ЛНР.

«Вчора на консультації із Зеленським я спитав його, чи збирається він скасовувати закон про мову та продавати землю іноземцям. Він не відповів мені на ці питання. Я попереджаю українців: депутати наступного скликання парламенту, де буде більшість регіоналів і «зеленських», спробують скасувати закон про мову, прийняти особливий статус для Донбасу і продати землю іноземцям», – зазначив лідер РПЛ.

Ляшко пообіцяв українцям боротися проти реваншу проросійських сил в Україні і розповів про своє попередження Зеленському після інавгурації.

«Наша команда йде до нового парламенту, щоб захистити Україну. Ми не дамо скасувати закон про мову, прийняти особливий статус для Донбасу, продати землю іноземцям і не допустимо реваншу Януковича та Кремля. Я хочу озвучити українцям фразу, яку я сказав Зеленському, коли він йшов після інавгурації. Вся країна, весь світ побачив його реакцію на фото – злий погляд на мене. Я йому сказав: «Володимир, погано почав – погано кінчиш». Так і станеться. Реваншу Москви не буде!», – підсумував політик.

Нагадаємо, що раніше Ляшко придбав український велосипед, щоб пересуватися урядовим кварталом.

80 КОМЕНТАРІ

  1. Таисия Солодка так собственно и не понятно почему российские войска на Донбассе ? Или нам нужно какое-то обединение с РФ ? Так ведь нет.

  2. Це недоразвите бидло ніяк зрозуміти не може,що нова влада не дружби добивається з РФ.Вона хоче,нарешті,припинити вогонь на сході.Щоб не гинули люди,щоб не лилась кров,щоб,нарешті,припинити винищення народу.Все те,що було вигідне їх попередникам.

  3. Так порошенко сказал, что у нас одна из самых сильных армий, да и столько генералов, и вы там в раде все очень умные, пора все сделать для победы.!

  4. Педрило, ніхто не навязує дружбу з мордором, але офіційне волнвиявлення громадян раз і назавжди поставить крапку в цьому питанні. І ніхто із-за порєбрика не буде казати що всі громадяне за те що б цілуватись з ними. Голосуй за УКРАЇНУ!!!!!!

  5. До чого тут “дружба”? Хто каже за дружбу? Війну треба завершити! Піздеть по кабінетах кожен може, іди сука в окопи…

  6. Думаю этому ПИД*РАСТУ нужно дать в руки автомат и послать освобождать Донбасс , личным примером показывая как это делается , каждый день гибнут украинцы о это недоношенное рассказывает в раде что и как делать !!!

  7. Русская армия вооружена “ДО ЗУБОВ” Ляшко! Давай вперёд!Покажи пример.Может задержишь? За 5 лет сколько людей погибло.Еще будем продолжать?

  8. Все такие умные потому что живут огражденные от войны. Всех бы умников в окопы. Может мозги на место встанут. Ляшко правильно говорит. Пусть уберут своих выблядков из територии Украины а потом о мире можно договариваться.

  9. А что ж вы такие ,,правильные,, патриоты ничего не сделали за пять лет? Единственное улучшили материальное положение,скоты вы и нет на вас пистолета решить все раз и навсегда.

  10. Да ….. действительно – напрашивается вопрос : на Донбассе война !?
    Руки в ноги ….и вперёд защищать свою как вы говорите,любимую Родину…а то умный воевать за место,за корыто….
    Давай- патриот,покажи себя !!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>