8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Як знайти вигідний кредит і не переплачувати?

Звичайно, всім відомо, що краще не брати кредити зовсім і спати спокійно. Але, на жаль, ритм життя настільки високий, що більшість з нас просто не встигає заробляти стільки, щоб легко дозволити собі квартиру, машину, хороший ремонт або подорожі. Кредит же допомагає вирішити питання в будь-якій ситуації, але як знайти вигідний кредит, щоб не переплачувати за відсотками?

Читайте в матеріалі, який підготував консультант порталу https://financer.com/ua

Кожний банк пропонує свої умови, тому досить непросто знайти найвигідніший кредит. Пропонуємо скористатись нашим простим покроковим планом дій.

1. Якщо ви давно не брали кредит або у вас є непогашені суми, має сенс замовити перевірку кредитної історії і побачити, що в ній відображено. Зробити це можна безкоштовно в офіційному Бюро Кредитних Історій раз на рік або скільки завгодно разів в режимі онлайн за 50 гривень, або трохи більше в залежності від переліку послуг, що входять в замовлення. Деякі організації крім самої кредитної історії надають консультації по ній, дають детальний звіт по кредитному рейтингу. Безкоштовна перевірка кредитної історії раз на рік, це законне право громадян.

2. Переконавшись, що з кредитною історією все в порядку, підготуйте всі можливі документи. Від цього будуть залежати початкові умови пошуку. Мінімальна вимога в мікрофінансових організаціях – їм достатньо паспорта та податкового коду, але й ставки у таких кредиторів найвищі, а суми мінімальні. Єдиний плюс – багато організацій надають послугу першої позики без відсотків. Тобто в перший раз, якщо ваша кандидатура схвалена, можна отримати кредит на місяць і не платити відсотки, якщо повернути його вчасно.

З. комплектом «паспорт + техпаспорт на авто» вже можна розраховувати на більш серйозні готівкові кредити від банку. Також можна додати водійське посвідчення чи закордонний паспорт. Але це не означає, що банк задовольниться лише цими документами – будьте готові заповнити анкету де вказати роботодавця з адресою й номерами телефонів. Співробітники банку будуть перевіряти достовірність ваших даних. Не забудьте попередити співробітників, що відповідають на дзвінки, про те, що берете кредит.

4. Запитайте в вашого роботодавця, чи можна взяти довідку про доходи. Найвигідніші кредити під низьку ставку можна отримати, якщо зібрати повний комплект документів. Найкращий варіант – довідка про доходи за останні півроку з роботи або з податкової. Така довідка підтвердить розмір ваших реальних доходів й доведе кредитору можливість своєчасних платежів.

5. Розібравшись з тим, які документи ви можете пред’явити вашому кредитору, можна переходити до вибору кредитів. Найкращий спосіб це зробити – скористатись нашим веб-сайтом, де зібрані всі пропозиції банків та МФО. Так ви швидко знайдете найкращий варіант, який підходять саме вам, й зможете перейти до оформлення онлайн-заявки одразу в декілька банків. Такий підхід значно підвищує шанси на позитивне рішення та економить дорогоцінний час.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>