11 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

“Я не здаюся!”: Порошенко звернувся до українців перед дебатами

Президент України Петро Порошенко заявив, що зрозумів свої помилки і має намір їх виправити у найближчі п’ять років.

Про це йдеться у відеоролику, який був опублікований на його сторінці в Facebook напередодні дебатів на НСК “Олімпійський”.

“5 років тому ви довірилися мені. Я робив помилки, але мені точно не соромно за ці 5 років. Подивіться навколо: безвіз, незалежна церква, сильна армія, стартапи, країна приваблива для міжнародних інвестицій, прогресивна молодь, яка реалізує себе, мода на українське — одяг, технології, музику. Ми перетворюємося у країну можливостей”, — сказав Порошенко.

За його словами, він зрозумів, що мало говорив з українцями.

https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/1100823943442410/?__xts__[0]=68.ARAT1_ZpCJa62zrJ8KIA1xqnvZqFLN-bM0v7103CMpIlw5fiYjjS5IeVakJukVtCWA4AWOcLwApVXbENJCXKZ7FZyCrxXDa4LiBcaNI_qtbwgbfWvxuJUf5aB-4KjcEXUau4rtvCePv1XB2rTiAELDxFBtghxfk-RWT33dhfxu8hebzotH1pIDQFhzq_-14vO55Y2f0L1EhALthRsezpEcfrdY9fkFAKE1-8E4Kda7jxhOnbFmEdkn9BtDfyTDTmgZd9NAodSXDj3tAp9ashFPfVNN9IaJlJLrICnkjCqGk5vQ73_QhwgWPDv2unqyYcgXjyzfMjQwAM4TvivKHz0efGXt-KRPn5qm7ifg&__tn__=-R

“Я займався країною. І тому зараз я намагаюся достукатися до вас всіма засобами. Використовую методи опонента, і, можливо, навіть виглядаю незвично, але я цього не боюся, якщо так ви мене почуєте. Я не здаюся і не здамся. Я буду боротися за Україну як президент, як кандидат, як громадянин”, — заявив він.

Нагадаємо, розрив між Зеленським і Порошенком значно скоротився.

46 КОМЕНТАРІ

  1. віра,мова ,армія.навіть армія мовить-не вірю,украінський народ взагалі,Петя щезни будь-ласка з екранів,та і память про себе зітри. на нарах

  2. Господи, ну чего не хватает этому человеку? Есть деньги, семья, живи и радуйся. Нет надо власти, надо чувствовать себя царьком, который решает судьбы людей и тешиться своим могуществом.

  3. Думати потрібно було, коли присягав українському народові, а не тепер, коли побачив рівень підтримки. Брехнею світ пройдеш, та назад не повернешся. От так. Ви поводили себе негідно 5років і піти не можете з гідністю. Мені соромно, що віддала вам свій голос.

  4. та ти здався ще в 13 коли ти і інші твої однодумці організовувати майдан а як би він був справедливий а там ні чуть чуть правди що і довело таке тепло до того що у нас коїться 5 років

  5. Мы тоже не задаёмся, а доллар по 28. Не параши ли это заслуга???
    Сделай доллар как был до тебя, по 8, даю 24 часа. Время пошло ДУМАЙ!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>