9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Я не збираюся гнути спину перед іноземцями, – Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко відправився у Страсбург на зимову сесію Парламентської асамблеї Ради Європи, аби на міжнародній арені захищати інтереси України.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора (21 січня, – ред.) був з`їзд Радикальної партії, а вже сьогодні (22 січня, – ред.) я у Страсбурзі показую, як треба захищати інтереси України на міжнародній арені», – написав лідера РПЛ.

«І для наших урядовців, і для єврочиновників я незручний переговорник, бо не збираюсь гнути спину перед іноземцями. Я буду незручним для будь-кого, хто хоче забрати робочі місця наших людей», – заявив Ляшко.

https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/2002052726529981

Лідер Радикальної партії наголосив, що українська влада має не кредити у МВФ випрошувати, а розвивати вітчизняну економіку.

«Раніше єврочиновники забрали шматок хліба у наших металургів, підвищивши мито на ввіз української металургійної продукції. Це була помста за те, що ми не дали їм вивозити металобрухт за копійки. Тепер вони взялися за наш ліс. Влада вже погодилася на арбітраж Європейської комісії, в результаті якого наш мораторій на вивіз лісу-кругляку може бути скасований. Це призведе до того, що у нас не буде деревообробки і меблевої промисловості, сотні підприємств закриються, а десятки тисяч українців втратять роботу. Зате влада отримає черговий транш МВФ. Нам треба не кредити просити, а самим заробляти, розвивати власну економіку, відновлювати судноплавство на Азові, у Чорному морі, стабілізувати роботу портів Маріуполя, Бердянська та металургійних підприємств, які є основою цих великих і достойних міст», – переконаний політик.

«Я не дозволю нікому торгувати національними інтересами і не дам владі доїти Україну, як дійну корову», – пообіцяв Ляшко.

Раніше у ПАРЄ Олег Ляшко закликав підтримати переселенців з Донбасу.

Нагадаємо, 21 січня у Страсбурзі стартує зимова сесія ПАРЄ. 24 січня на Асамблеї заплановані дебати: «Відкрита агресія Росії проти України: зрив мирного процесу та загроза європейській безпеці».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>