15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

“Виправте помилки”: Парубій відповів Зеленському щодо “бездіяльності” Ради

Голова Верховної Ради Андрій Парубій відповів на закиди президента Володимира Зеленського щодо нібито бездіяльності парламенту.

Про це Парубій у четвер, 18 липня, написав на своїй сторінці у Facebook.

Зазначимо, що суперечка між Зеленським та Парубієм виникла через бажання президента скликати позачергове засідання парламенту. Голова ВР відповів, що таке засідання не передбачене регламентом.

“Шановний пане Зеленський! Змушений знову повторити, що Ваше подання від 17 липня 2019 року було оформлено не у відповідності з вимогами чинного законодавства. Вчора я ввічливо попросив Вас виправити цю помилку. А також надав аргументоване, розгорнуте та вичерпне юридичне обґрунтування”, — написав Парубій.

За словами голови ВР, якщо Зеленський насправді хоче проведення позачергової сесії, а не демонстрації передвиборчого шоу, то його офіс міг би швидко привести текст листа у відповідність до вимог закону.

“У разі надходження відповідного подання, я готовий узгодити дату проведення позачергової сесії Верховної Ради і невідкладно підписати розпорядження щодо її підготовки”, — додав Парубій.

Нагадаємо, на позачергових парламентських виборах 5%-й бар’єр подолають п’ять партій – «Слуга народу», «Опозиційна платформа – За життя», «Європейська солідарність», «Голос» і Радикальна партія Олега Ляшка. Рейтинг «Батьківщини» впав нижче прохідного бар’єру.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>