19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Вимогою про стадіон Зеленський хоче уникнути дебатів, – штаб Порошенка

У штабі кандидата у президенти та діючого глави держави Петра Порошенка вважають, що різноманітні вимоги шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського говорять про страх і небажання брати участь у дебатах.

Про це на брифінгу 4 квітня заявив представник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, передає УП.

“Мені остаточно позиція команди Зеленського щодо дебатів незрозуміла. Поки що виставляються якісь умови: вибачиться за те, розкажіть нам про те, зробіть те і так далі…”, – сказав він.

“Це постійне виставляння умов викликає підозру, що у Зеленського небажання і страх виходити на дебати. Але повірте, якщо буде, без будь-яких умов, чітка згода опонуючої сторони, то за нами діло не стане”, – заявив Медведєв.

На його думку,  суспільству незрозуміла позиція Зеленського, тому дуже важливо, щоб той прийшов і розповів про свою програму.

“Не пожартував, не сценки якісь робив, а розповів, як буде вирішувати проблеми країни”, – сказав він.

При цьому, на питання, як у штабі Порошенка бачать дебати на стадіоні, Медведєв відповів, що це буде дивно, але погодилися б, навіть, якби команда Зеленського запропонувала провести їх у цирку.

При цьому він наголосив, що на території стадіону мають бути порівну представлені прихильники обох кандидатів, а не “60 тисяч одного кандидата і 10 тисяч іншого”.

На питання журналістів, чи будуть продаватися квитки на дебати на НСК “Олімпійський”, Медведєв відповів, що, теоретично, штаби мали б викупити всі квитки і роздати їх своїм прихильникам.

При цьому він наголосив, що подібні дебати за межею здорового глузду і поки між командами кандидатів ніякого конкретного їх обговорення не було.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про зустріч штабів Порошенка та Зеленського.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Єкспертизу потрібно провести на стадіоні при свідках і саму єкспертизу потрібно знімати журналістам. Добробут сеново медіком власник жена Педро

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>