11 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

“Ви не забуті!” У Києві відбудеться концерт на підтримку українських військовополонених моряків

У суботу, 13 квітня, у Центральному будинку офіцерів ЗСУ у Києві (вул. Грушевського, 30/1), відбудеться волонтерський концерт зірок української естради на підтримку українських моряків, що перебувають у російському полоні.

Про це повідомляють на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

У концерті візьмуть участь Alyosha, Kozak System, НАОНІ, Fata Morgana UA, співачка Eka Singer, Сергій Файфура, Дмитро Лазуткін, бард Христина Панасюк і поетеса Зоряна Паламарчук.

“Всі виконавці відомі своєю чіткою громадянською позицією стосовно подій на сході країни, своєю волонтерською діяльністю та численними концертами на підтримку ЗСУ у зоні проведення ООС на Донбасі”, — йдеться у повідомленні.

Військовослужбовці перебувають у цілковитій ізоляції від зовнішнього світу, і лише український консул у Росії має змогу зі свого смартфона демонструвати хлопцям акції на їхню підтримку, що відбуваються в Україні.

“Тому під час концерту всі охочі матимуть можливість записати відеозвернення до українських полонених, яке буде розміщено в Youtube та соцмережах”, — зазначають організатори.

Ідея проведення вечора “Ви не забуті! Ми вас чекаємо!” належить волонтерам ГС “Музичний Батальйон”, яку одразу підтримало Міністерство оборони України.

Усі виконавці візьмуть участь у концерті на волонтерських засадах.

Нагадаємо, український військовополонений моряк Василь Сорока, якого утримують у СІЗО Москви, повільно одужує після операції.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>