14.3 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Вовк виграв суд у міністра закордонних справ України

Київський апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу міністра закордонних справ Павла Клімкіна і остаточно постановив притягнути його до адміністративної відповідальності за незаконне ігнорування депутатського звернення Віктора Вовка.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Радикальної партії Віктор Вовк.

“Тож, іноді і в Україні вдається якимось чудом добитися справедливого судового рішення у протистоянні з владою. Хоча, як це добре знають мільйони українців, це радше рідке виключення із правил. Навіть після розпіареної президентської “судової реформи”, яка, як відомо, обернулася очевидною фікцією”, – повідомив депутат.

1 березня 2018 року депутат Віктор Вовк направив звернення міністру закордонних справ Павлу Клімкіну, в якому запропонував міністру звернути увагу Голови дипломатичного представництва ЄС в Україні Хюго Мінгареллі на неприпустимість політичних оцінок з боку іноземних держав, щодо діяльності національного парламенту та народних депутатів України.

Тепер міністр Клімкін отримав протокол про адміністративну відповідальність, який був підтриманий не лише Шевченківським районним судом, а й апеляційною інстанцією.

“Постанова апеляційного суду “є остаточною і оскарженню не підлягає””, – повідомляє Віктор Вовк.




https://www.facebook.com/100008600293375/posts/1988078471488810/

Як повідомлялося, адміністративний суд Києва розгляне позов Ігоря Мосійчука щодо міністерських повноважень в Уляни Супрун.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>