2.9 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

«Володимире, ти не пожартував щодо закону про імпічмент?», – Ляшко потролив Зеленського

Олег Ляшко сподівається, що обіцянка Володимира Зеленського підписати закон про імпічмент не виявиться жартом так само, як обіцянка знизити тарифи.

Щоб з’ясувати наміри президента щодо цього законопроекту – Олег Ляшко записав відео-звернення до Зеленського і виклав його на Facebook.

«Закон про імпічмент пішов на підпис Володимира Зеленського. Володимире, сподіваюся, ти не жартував, коли перед виборами обіцяв українцям прийняти імпічмент? Давай зробимо це!», – зазначив Олег Ляшко.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2218154208253164/

Нагадаємо, законопроект Олега Ляшка щодо Тимчасових слідчих комісій, який включав процедуру імпічменту, був зареєстрований п’ять років тому, але парламент ухвалив його лише на минулому тижні. Політик наголошував на тому, що ухвалення документу необхідне для недопущення узурпації влади президентом.

21 КОМЕНТАРІ

  1. Смішноооо. Щось багато цього пи…ра в ефірах. Був би новий генпрокурор, тоді б посміявся. А так повна безкарність — шуткі, смех, веселье…..

  2. Ляшко уйди с глаз. В политике тебе уже нечего делать. Ты политический труп. Из-за тебя и твоя партия тоже не пройдет

  3. Якщо законопроект був ухвалений 5 років назад, то чому його не прийняли одразу ? за кого ж ви так сильно переживаєте? за Порошенка ,себе, Зеленського? Чи може пора відкинути своє маленьке ХОЧУ і подумати про народ??

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>