12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

«Володимире, ти боягуз!»: Ляшко звернувся до Зеленського

Президент таємно заветував закон про Тимчасові слідчі комісії, який передбачає процедуру імпічменту, і навіть побоявся  повернути його до парламенту для подолання вето.

Про це заявив автор законопроекту Олег Ляшко з трибуни парламенту, передає прес-служба РПЛ.

Політик переконаний, Володимир Зеленський навмисно тягне час, щоб депутати не встигли подолати вето до закінчення роботи цієї каденції.

«Зеленський перед виборами обіцяв, що закон буде один для всіх. Він обіцяв підписати закон про імпічмент, а сам його заветував. Володимире, ти боягуз! Ти мав унікальну можливість відрізнятися від інших президентів. Ти мав можливість виконати обіцянку і дати людям надію, що президент, депутати, судді будуть підконтрольні громаді і закону. Ти цього не зробив. Більше того, Зеленський навіть боїться повернути цей закон до парламенту, щоб подолати вето, бо знає, що за закон про ТСК точно знайдуться голоси. Він навмисно затягує час, бо наступний тиждень – останній пленарний, щоб не дати можливості подолати вето і закон про ТСК та імпічмент нарешті почав працювати», – вважає Ляшко.

Лідер РПЛ наголосив, що передвиборча обіцянка про ухвалення закону про імпічмент президента також була жартом Володимира Зеленського, як і обіцянка знизити тарифи.

«Дуже прикро, коли людина йде на вибори, обіцяє, а потім розповідає, що нікому нічого не винен. Можливо він і вважає, що нікому нічого не винен, але українці вважає по-іншому. Люди хочуть, щоб всі, хто працює за рахунок їхніх податків, були підзвітні народу і відповідали, а не ховалися за депутатськими мандатами чи за президентською посадою. Тому ми вимагаємо від Зеленського негайно повернути до парламенту закон про процедуру імпічменту президента. І я закликаю парламент подолати вето президента на цей закон. Ми завершимо епоху жартів. Я не дам ні Зеленському, ні новій владі жартувати над людьми!», – запевнив Ляшко.

Нагадаємо, раніше Ляшко на Черкащині заявив, що землю труять пестицидами і ніхто за це не відповідає.

52 КОМЕНТАРІ

  1. Цє Ляшко боягуз ініціював відміну закона про незаконне збагачення боїться як інші депутати що їх пересаджають і відмінили закон про незаконне збагачення -це верх підлості плювок українському народу

  2. Этот педикюр не угомонится пока ему морду не нальют ты урод вообще края попутал что ты позволяешь себе в отношении президента урод косоротый

  3. Господи тебя лопцюють как не годника , ты позор народа как ты не можешь в гомонится , Ляшко иди в колхозы и там так ори тогда народ будет кушать свою продукцию , не сиди там иди колхозы строй ето в тебя получится народ тогда скажет тоби спасибо .

  4. Вы с ним не считаеетесь,чего он перед вами отчитыватся,вы вредное прошлое,а президент идет вперед без “ляшков”

  5. Правильно делает, а где закон о снятии неприкосновенности? Вот когда подпишите такой закон, тогда и закон об импичменте будет подписан. А вообще закрывайтесь и ждите 21 июля. С вами уже всё понятно. Вы для нас много “хороших ” законов напринимали. Хватит.

  6. Вы же хотите принять закон вашего варианта. Так не будет. Зачем убрали недоторканности и другие статьи касающиеся вас? Умники… привыкли дарить народ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>