9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Волкер в Одесі подякував ВМС США за підтримку України

Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер, який сьогодні приїхав із візитом до Одеси, висловив підтримку нашій країні.

Про це він написав у Twitter.

“Дякую кораблю Donald Cook, який прибув на запрошення України для зміцнення американсько-українського партнерства, а також Європейській службі зовнішніх справ, Анні Бірхал (віце-прем’єру Румунії – ред.), послу США в ЄС Гордону Сондланду, посольству США в Києві та Шостому флоту ВМС США за те, що ви приїхали проявити солідарність з Україною та підтримати її суверенітет… Наш візит є зміцненням нашого партнерства та підтримкою принципів свободи судноплавства в Чорному морі”, – наголосив Волкер.

Сьогодні спецпредставник Держдепу США планує здійснити візит до Києва. У столиці він разом із Президентом України Петром Порошенком візьме участь у П’ятому міжнародному форумі “Окупований Крим. 5 років опору”. Захід буде проходити 26-27 лютого в Мистецькому арсеналі.

Нагадаємо, що екс-глава НАТО Андерс Фог Расмуссен зробив серйозне попередження президенту Білорусі Олександру Лукашенку, щодо планів глави Кремля Володимира Путіна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>