1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Водіїв попередили про засніжені дороги та ожеледицю

Проїзд усіма дорогами державного значення станом на 8 год. 16 січня забезпечений, заторів не зафіксовано.

Про це повідомляє Укравтодор у Facebook.

“Проїзд усіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано… Виконуються роботи з розчищення проїжджої частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що зранку 16 січня опади у вигляді снігу спостерігаються у західних областях, де випало від 5 см до 30 см в гірській місцевості та від 1 см до 15 см на низовині, також опади у вигляді невеликого снігу спостерігалися у Донецькій та Луганській областях, де за добу випало від 2 см до 8 см снігу. На решті території без опадів.

Крім того, Укравтодор повідомляє, що у зв’язку з погіршенням погодних умов на Рівненщині дорожники працюють у посиленому режимі.

Покриття на дорогах державного значення в областях, де йде сніг, місцями засніжене, у решті областей місцями мокре.

Для координації дій служб, відповідальних за належне транспортне сполучення, при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 805 одиниць техніки та 1220 робітників.

За повідомленням Укргідрометцентру 16 січня у західних областях сніг, сніг з дощем; температура від -1° до +4°С. На решті території без істотних опадів. Температура вдень 0-5° морозу, у південній частині до 3° тепла. На дорогах країни місцями ожеледиця. Вітер переважно західний, 7-12 м/с.

Нагадаємо, що окупанти п’ять разів здійснювали обстріли, один військовий поранений.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>