13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Во время прорыва к Порошенко в Черкассах пострадали 22 полицейских

В результате столкновения, которое произошло в субботу при попытке представителей Нацкорпуса прорваться на выступление президента Петра Порошенко в Черкассах, пострадали 22 работника полиции.

Об этом сообщает пресс-служба Нацполиции по состоянию на 9 утра воскресенья.

“По состоянию на 9 часов утра в больницу обратилось 22 работника полиции, которые получили травмы в результате столкновения. 19 из них госпитализированы”, – говорится в сообщении.

Напомним, следователи открыли дело против активистов “Нацкорпуса”, которые участвовали в столкновениях в Черкассах.

26 КОМЕНТАРІ

  1. А чому,як мусорам,а інакше їх назвати не можу,дубасити платників податків можна,а ось платникам податків,які платять зарплату цим же мусорам,ні?

  2. А чому не пишуть скільки від тих поліцаїв продажних постраждало мирних людей….., думаю разів в три більше….,а мусорами беруть працювати тих людей, яких навіть будівельниками не взяли,,,таких не жалко

  3. Дебіли ідьте в свое рубежное і не вчить нас жити. Якщо б у вас був мозок, ви б знали, що порох не суддя. Їдьте під дом судді і галасуйте. Та вам не це потрібно, вас сюди заслав пуйло, щоб з середини развалена країну. Якби в СБУ не було повно таких як ви, то вас би давно розкрили і посадили.

  4. А чому вони пхалися. Люди йшли до Порошенка з питанням яке зараз на устах всієї країни. Це зрозумілий хід. І ніхто не збирався Порошенка бити або ще щось. Просто народ хотів адекватної відповіді. Чи це заборонено законом???
    Чому поліція не пропускала. Де було порушення. Поліція сама і порушила Конституцію на право вільного пересування.

  5. Ептыть !!! С утра было 16 !!! Что то проспал ? Еще шестерых “мусоров” добили ? Мало !!! Тех , кто защищает ворье пиздить нужно в гораздо больших количествах !!! Их нанимали народ защищать , а не мародеров и предателей !!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>