14.9 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Влада вивела на дахи біля Майдану снайперів (ФОТО)

Людей в камуфляжній формі, озброєних снайперськими гвинтівками, помітили на дахах двох будівель у центрі столиці.

У центрі Києва в п’ятницю, 22 березня, з’явилися озброєні люди. Зокрема, снайперів помітили на дахах Палацу спорту і ТРЦ Gulliver. На кожному з будинків знаходилися по дві людини в камуфляжній формі. Поруч на триногах були встановлені снайперські гвинтівки, – повідомляє Zbroya.

У цей день в столичному Українському домі відбувся форум “Школа сімейного лікаря”, організований з ініціативи президента Петра Порошенка. На заході українцям вручили десятки спецавтомобілів для перевезення людей з інвалідністю.

А перед тим, як їх розташували по периметру Українського дому, транспортні засоби з ранку стояли біля Палацу спорту. Тут же була встановлена ​​невелика сцена, а за порядком спостерігали декілька нарядів патрульної поліції.

Зазначається, що у зв’язку з участю в заході перших осіб країни Управлінням держохорони і СБУ, імовірно, були організовані необхідні заходи безпеки із залученням снайперів. Після завершення акції військові покинули дахи будівель.

Нагадаємо, раніше у центрі Києва, на Майдані Незалежності проходила акція протесту «Національного корпусу» і «Національних дружин».

17 КОМЕНТАРІ

  1. Видно дуже люблять свій народ наші дуже дорогі правителі. І не перший раз “куля в лоб”

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>