2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Війна поколінь: наймолодший та найстарший мажоритарники у Шевченківському районі столиці

Найзапекліші та найскандальніші виборчі перегони завжди у 223 окрузі, де постійно безліч сюрпризів для виборців. Й цьогоріч не без них – округ демонструє справжню війну поколінь.

Так співпало, що у списках тільки одного 223 округу 21 липня місцеві мешканці зустрінуть наймолодшого і найстаршого мажоритарника в Україні – амбітного та досвідченного 23-річного юриста Ігоря Бєлова проти радянського та українського 81-річного громадсько-політичного діяча Олександра Омельченка.

Напевно, вже ні для кого не новина, що сучасні тренди на молоді енергійні обличчя кидають виклик старим корумпованим чиновникам, а кількість молодаків на парламентських виборах 2019 року просто вражає. Хтось підтримує думку, що молодь найбільш енергійна і продуктивна частина українського суспільства і через те не повинна бути аполітичною, а, навпаки, повинна йти до парламенту заради швидких і фундаментальних змін. Інші підтримують стару систему й бояться щось змінювати.

У агітаційному лозунгу Ігоря Бєлова йдеться про те, щоб надати шанс молодим спеціалістам щось змінити, оновити політикум й вдихнути нове життя в нашій країні. Напроти екс-мер Києва Олександр Омельченко, лідер партії «Єдність» з популістичними обіцянками про щасливе майбутнє, без конктретних планів поліпшення справ району.

Одним з першочергових завдань Олександр Омельченко бачить врегулювання конфлікту на сході України, крім того багаторічний досвід на посаді мера він готовий передати молодому поколінню, а також вирішення як локальних, так і більш широких соціально-економічних питань в рамках своєї депутатської місії. В той ж час, Ігор Бєлов вбачає, що першочергово потрібно повернути району місцеву раду і запровадити принцип прозорості на практиці, щоб місцеві жителі знали до кого звертатися у разі винекнення будь-якої проблеми та знали куди вони платять гроші за обслуговування прибудинкової території й самого будинку, а також відмінити постанову КМДА, де зазначається, що всі жителі несуть відповідальність за будинок і територію, де вони проживають, щоб знову повернути відповідальність адміністрації.

Що ж, нас очікує цікава боротьба у вигляді новітніх та креативних ідей нової команди та адміністративного ресурсу і впливу старої – справжнє протистояння поколінь.

Василь Тростянець

для ІНФОРМАТОРа

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>