10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

“Вірте в свої сили і ви всього доб’єтесь!” Депутат звернувся до дітей-сиріт (ВІДЕО)

Наданням відпустки відпустки для усиновлювачів неможливо вирішити проблему соціального сирітства. Це явище можна ліквідувати, тільки подолавши бідність, переконаний Олег Ляшко.

Лідер Радикальної партії підкреслив, що в країні стає все більше сиріт при живих батьках – українці віддають дітей в інтернати, бо не мають, за що їх годувати.

«Я нещодавно був на Львівщині, у Буську, в одному дитячому будинку. Там 40 дітей. 37 з них – сироти при живих батьках. Батьки віддали своїх дітей в цей заклад, бо там їх за рахунок держави 5 разів на день годують. Натомість, більшість батьків в Україні не можуть навіть двічі на день своїх дітей нагодувати. У них за обід вважається стакан чаю з булочкою. Тому вирішення проблеми сирітства – це не просто внесення дрібних змін до законів, а подолання бідності. Щоб українці не здавали дітей в інтернати, бо заплатили останні гроші за комуналку і в них немає коштів на їжу», – зазначив Ляшко.

Політик й сам змалечку виховувався в інтернатах, тому не з чуток знає, що найкраще дитинство – поряд із батьками.

«5 років я виховувався в Прилуцькому дитячому будинку. Потім з 1 по 11 клас – в школах-інтернатах. У мене було три інтернати. Ніхто не вірив, що дитина з дитбудинку та інтернатів може чогось добитися без папи-мами прокурора,  професора чи генерала. А я на власному життєвому прикладі показав, що неможливе може стати можливим, коли ти віриш в свої сили, ставиш мету, навчаєшся і пашеш.

Я хочу всім дітям-сиротам в Україні сказати, щоб вірили у власні сили, як я. Тоді обов’язково всього доб’єтесь у житті. А я дам можливість кожній дитині в країні себе реалізувати», – звернувся до дітей-сиріт лідер РПЛ.

Нагадаємо, що Олег Ляшко незабаром проведе відкриту лекцію для молоді.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>