8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ветерану АТО из Запорожья выделили комнату с горой мусора непригодную для жизни

В Запорожье ветерану АТО выделили комнату, которая была непригодна для жизни.

Об этом сообщает «gazeta.zp.ua».

Так, в комнату, которую выделили военному, он смог попасть только тогда, когда получил на нее ордер.

В помещении оказались голые стены, дырявые полы, горы мусора, неработающая канализация. Однако, это не все сюрпризы. Как оказалось, 2 года назад в комнате умер ее предыдущий владелец, тело которого пролежало здесь около 2 недель.

Напомним, офицер ВСУ показал феерический разгром террористов на Донбассе.

63 КОМЕНТАРІ

  1. видають квартири і землю місцева влада, треба було їх в ту квартиру затягнути і показати що дають,,,. це на совісті місцевих рад і держслужбовців.

  2. Та це ж не Порошенко виділив.Це ж місцеві глитаі так відриваються.Виродки на місцевих рівнях сіють смуту своіми діями .Треба міняти всіх, не лише президента та Верховну Раду!

  3. Вибачте! Оце так піздец!!! Нема слів! Владу нашу туда заселить і на пару суток замкнуть! ПОЗОР!!! ЯКИЙ ПОЗОР!!! Хлопці свое життя там віддають поки ми спимо спокійно! КОЗЛИ БЕЗРОГІ!!!!!!

  4. Добре що хоть це реально дісталось. І конкретно є документи. Тому що в більшості обіцяють, обманюють і викручуються.

  5. Это наша славная Украина и ее долбаное правительство от них только такое можно ожидать если это правда то поверьте не удевили

  6. Масонсько – Хабадскe захоплeння украінськоі влади з часів більшовиків і по тeпeр. Людeй калічать, вбивають, рeсурси Украіни крадуть, бюджeт краіни використовують для особистого збагачeння.

  7. Цю к1мнату потр1бно надати тому покидьку,який видавав ордер на цю вонючу халупу.А цьому хлопцев1 витримки 1добиватись улучшення умов,в1н це зослужив.

  8. Депутатам давать такое жильё а то одна срака на гектарах живёт и жирует а люди на помойке должны.Выделить им два метра на кладбище если такое дают.

  9. А що він не може навести лад у помешканні? Головне шо е від чого відталкнутись всетаки виділили помешкання це вже + дареному коню в зуби не заглядують

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>