19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Верховний суд не визнав робочі поїздки Порошенка агітацією

Верховний суд України відмовився визнати розміщені на сайті президента України фото- та відеоматеріали про робочі поїздки незаконною передвиборчою агітацією.

Дане рішення суд ухвалив 10 березня за підсумками розгляду апеляції на рішення Шостого апеляційного адміністративного суду за позовом кандидата у президенти Анатолія Гриценка, пише “Інтерфакс-Україна“.

Як повідомив представник Гриценка в ЦВК і його адвокат Руслан Чорнолуцький, у мотивувальній частині свого рішення Верховний суд вказав на те, що доводи апелянта, що відео- і фотоматеріали про робочі поїздки Порошенка є передвиборною агітацією, “не підтверджуються належними, достатніми і допустимими доказами”.

Також суд зазначив, що у позові Гриценка та його апеляції він не стверджує, що у діях тих, хто розміщував відповідні матеріали на сайті президента України, була мета спонукати виборців голосувати або не голосувати за кандидата Порошенка.

На думку Чорнолуцького, дане рішення суду є неправосудним.

Нагадаємо, що тендер на закупку архівних боксів для доставки бюлетенів та іншої виборчої документації не відбувся і тому членам комісії доведеться доставляти їх у підручних засобах.

36 КОМЕНТАРІ

  1. Це просто дно. Робоча поїздка не агітація, а фільм агітація. Звільняти хабарників, які крали з оборонці …….

  2. После президентской судебной реформы – его суды вызнають всех , кто не поддерживает президента – агентами кремля !!! И как следствие – всем уголовную ответственность с конфискацией !!!

  3. Суд визнав , що по¡¡здки бариги по рег1онах , це тренування з б1гу на коротк1 дистанц1¡¡ , пет1 свинарчука , як на приклад1 в Черкасах !!!

  4. Бо в нас немає нормального суду і закони всі писані для олігархів. Чого варте останній про збагачення і закриття справ тих хто грабив Україну, український народ всі ці 5 років правління Порошенко.

  5. На період передвиборної агітації потрібно було іти у відпустку і їздити по Україні і розповідати про зроблені справи. Це було б чесно.

  6. После смены власти необходимо поступить. Так, как это сделал генерал де Голль во Франции: сместить всех судей и назначить молодых юристов на их место. Только так можно реформировать судебную власть в Украине.

  7. Реформа суду -гавно!!! таке враження,що держава його приватна корпорація, скільки треба грошей з бюджету стільки і бере

  8. Все продажные- как это все надоело. Вы представляете эта сучара разъезжает за наши деньги, а суд не осудил его!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>