14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Верховна Рада не проголосувала за внесення до порядку денного змін до закону про вибори

Верховна Рада не набрала необхідної кількості голосів для внесення до порядку денного запропонованих президентом України Володимиром Зеленським змін до закону про вибори.

Про це повідомляє кореспондент Інформатору з парламенту.

За внесення у порядок денний змін до закону про вибори проголосувало 92 народних депутати з 226 необхідних. Проти проголосували 68 народних обранців, 43 утримались та 51 не голосували.

Нагадаємо, Зеленський вніс до парламенту законопроект про зміну виборчого законодавства.

70 КОМЕНТАРІ

  1. Дармоеды, хотят показать, кто в стране хозяин! Ничего, скоро и мы им покажем, кто истинный хозяин, а кто слуга народа!

  2. Всього 254 депутати, а де решта? ?? Як можна так голосувати? Я вважаю, що взагалі не потрібно було таке голосування. Пане Президенте, а як тепер будуть покарані депутати- прогульники? Адже не у всіх будуть поважні причини?

  3. Вам ещё и законопроект не показали, а у вас уже все виновные) может там бред сивой кобылы?) Отчего и голосовать не стали.

  4. Твари а не депутаты во главе Парубия и Геращенко .обвинили президента и с довольными рожами закрыли сессию. Все для народа …..

  5. Розповсюдити конкретно хто не голосував. І не те, що не голосувати за них, а не допускати до участі у виборах ту партію, в якій опиниться такий непотріб.

  6. Появилась хорошая идея – надо к каждому! депутату приставить молодого следователя ( подойдут даже студенты дипломники ) – тогда эти мрази будутголосовать веселее ! Там 400 преступников, на которых кроме убийца, грабитель и пассивный пидорос , на лбу ничего написать невозможно!

  7. Убрать цю всю пиздоту як в совке було приехали в столицу проголосовали и на рабочие места завод школа итд без содержания и зарплат

  8. Если не хватает количество депутатов считать закон принят а парубию вообще рот закрыть как принимали законы когда зал был на половину пустой при порохе то все было нормально а сейчас не хватает всех нахер из рады !

  9. Парубій заявив, що подано закон а якому буде принцип голосування за закритими партійними списками. Напевно потрібно розібратися хто бреше. Закриті списки – це знову ці ж морди.

  10. ВР нарывается на неприятности Если сейчас поднимутся люди,то быть нашей верховной зраде бедными.Порвут,как Тузик грелку Полупустой зал.Это уже верх наглости и пренебрежения к людям.

  11. Вчора зранку були в шоці, ввечері пролистали Конституцію, а там пише, що для голосування в Раді повинна бути коаліція, тобто перше треба створити коаліцію, на що їм дається місяць з офіційної дати виходу окремої партії з коаліції, тоді проголосувати за цей закон про вибори, і все це при умові не розпущеної ВР, яку фактично розпустив президент в своїй промові відразу після інавгурації. Дату виборів до ВР призначає не парламент і не президент, а ЦВК.

  12. Нужно ввести закон о референдумах и принимать жизненно важные законы и законы по зарплатам и всяким привилегиям депутатов и чиновников только через референдум

  13. Господа депутаты народ прийдёт в Раду и заставит вас работать на благо страны а не как кому выгодно живите и бойтесь господа депутаты не будите беду она только не давно уснула

  14. Якщо не голосують депутати то народ мае право голоса .З кожної області по трьх депутатів і буде закон і буде порядок з бувших депутатів зняти всі пільги хто на пенсії дати пенсію 1492 гривні хто не на пенсії на роботу за мінімальну зарплату бо вони приняли такі закони нехай жиють і працюють по них і до руководящих посад їх не допускати.

  15. Этого и следовало ожидать. Саботаж, а потом предьявят Зеленскому через 100 дней вопросы что он сделал, а сами саботируют…будут стрелки переводить….

  16. А кто ожидал другое , я нет. Пошла серьёзная война . Но с той командой 95 которой начал окружать президент будет очень трудно . Страна это далеко не квартал 95.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>