13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Вдова військового Юлія Кирилова розповіла про зустріч з президентом

Журналісти ІНФОРМАТОРа поспілкувалися з Юлією Кириловою, вдовою українського військового, яка вже другий день виходить під АП з одиночиним протестом проти ідеї проведення референдуму щодо примирення з Росією.

“Слово “референдум” – це “червона ганчірка” для українців. Ми мали “референдум” на Донбасі. Ми знаємо, до чого це привело. Якщо вони хочуть провести опитування, то нехай називають це опитуванням. Оскільки такими необережними висловлюваннями ми програємо цю інформаційну війну на всіх рівнях”, – прокоментувала Юлія Кирилова.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/288386292043640/

На питання: “Ви почули конкретну відповідь від президента? Чи будете ви продовжувати акцію?”, Юлія відповила:

“Зараз ми продовжимо акцію, оскільки сьогодні День пам’яті загиблих героїв за Україну. Ми вшануємо їхню пам’ять. Ми будемо займатися боротьбою, якою можемо. Ми будемо боротися на інформаційному рівні, тому що ми є краплями в океані, і я гадаю, що нас почують”.

Також вона додала, що “конкретних рішень стосовно референдуму в них немає, тому вона вважає, що заявляти так одразу і не пояснити, що мається на увазі, – це не дуже обережно”.

Також Юлія відзначила, що Андрій Богдан на зустрічі присутній не був. Саме він заявив, що необхідно провести референдум щодо підписання мирного договору з Росією.

Нагадаємо, що на сходах Адміністрації прeзидeнта встановили таблички загиблих захисників України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>