13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Вдова військового вийшла на акцію протесту під АП (ФОТО)

Вдова військового, який загинув під Маріуполем, вже другий день виходить з одиночиним протестом проти референдуму щодо примирення з Росією.

Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОР з місця подій.

Юлія Кирилова, вдова загиблого бійця 30-ї бригади 3-го батальйону Данила вчергове вийшла на акцію під Адміністрацію Президента Володимира Зеленського. Вона має намір протестувати до того часу, поки голова АП Андрій Богдан не відмовиться від своєї ініціативи щодо проведення всеукраїнського референдуму про заключення мирних домовленостей з Російською Федерацією.

Як стало відомо, Юлія також ветеран російсько-української війни на Донбасі. Вона воювала у складі 25-го батальйону “Київська Русь”. Варто зауважити, до жінки під час першого протесту під АП близько 5 годин поспіль ніхто не підходив для з’ясування обставин пікету.

На плакаті вдови написано: “11 серпня 2014 під час артобстрілу с. Степанівка 17 ОМСБр та 18 ОМСБр РФ з території Росії було вбито мого чоловіка. Ви збираєтесь домовлятися з вбивцями?”.

Громадяни, які проходять повз, почали обюрюватися, що вулицю Банкову відкрили, а до людей все одно ніхто не виходить.

Вчора кореспонденту ІНФОРМАТОРа вдалося поспілкуватися з Юлією Кириловою у прямому ефірі.

Відео у Facebook:

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/586008621921185/

Відео в YouTube:

Нагадаємо, голова АП Богдан припустив винесення на референдум рішення про мирні угоди з Росією.

Народний депутат Олег Ляшко назвав референдум про дружбу з РФ плювком на могили бійців. Спікер парламенту Андрій Парубій назвав запропонований Зеленським референдум шляхом до капітуляції.

Народний депутат Андрій Лозовий першим відреагував на акцію вдови героя, який захищав Україну.

24 КОМЕНТАРІ

  1. Соболезную! Но к Порошенко вопросов никаких не возникало? Он ни с кем не договариваться, но и войну не прекращали. Он же миллиарды с нее себе в карман положил. Сколько еще будут гибнуть ребята?

  2. . І не соромно. Скільки заплатили. До пороха звертайся. Це він з братією грабив армію а ти вийшла позоритись. Шкода що чоловік погиб. Але так поступати як ти це позор. СХАМЕНИСЬ.

  3. Фамилию и имя вдовы, а мы проверим. У Вас уже был кибер, который оказался психически не совсем здоровым и совсем не кибеогом и на своей странице ФБ просил переводить ему деньги.Когда их не перевели он передумал голодать и написал на странице:Мне денег не переводят, у меня дела.Я ушел. Но почему-то об этом никто не написал.Правда странно???

  4. Новообраний президент ще нікого не вбив і нікого не обікрав. Ідіть на поклон хто винен у цій війні , хто дозволив пуйлові закинути своїх недойопків . Хто грабував країну і вбивав наших солдат

  5. Деаушка правильно поставила вопрос. А как сразу поднялась сепаратная вонь. Набросились на нее как шакалы. Правильно никаких переговоров.

  6. Yuriy Solodkiy . Хто тобі дав право мене ображати. ХАМ. Я тебе знать не знаю. Порохобот. Дуже гарно жилось при пороху. А нас 73% .

  7. Порохоботка,закона о референдуме ещё нет и в помине,чтобы его принять,нужны изменения в конституцию!сейчас при этой нелигитимной Раде не возможно,это во первых,а во вторых откуда вам известно как будет сформулирован вопросс к людям,так что стойте можете и палатку сразу поставить,в ближайший год дело до референдума не дойдет)))

  8. Ваш муж погиб, царство ему небесное.. вы, как никто, знаете что такое война, сколько горя она принесла в наши дома ….если у вас беда, то пусть у всех так же будет????? Эта акция протеста от человека, от женщины, ( возможно матери)??!!!!!!! которому глубоко наплевать на жизни других мужей,сыновей,братьев ,это её личные амбиции и чистейший эгоизм по отношению к тем же воинам ,военнопленным,ихним семьям и просто народу!!!!!!! Думайте о тех кого можно вернуть домой живыми….

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>