11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Вбивство Гандзюк: У Херсоні активісти влаштували акцію протесту під управлінням поліції та будинком Рищука

У Херсоні представники організації «Національний корпус» та руху «Хто замовив Катю Гандзюк?» вийшли на мітинг під обласне управління поліції.

Протестувальники запалили фаєра. Перед входом в управління поліції учасники мітингу написали «Вбивці мають сидіти», – повідомляє Громадське.

Після цього активісти приїхали до будинку заступника голови Херсонської ОДА Євгена Рищука. Там протестувальники розписали паркан і тротуар перед будинком, а також закидали двір петардами.

За викликом приїхала поліція охорони зі зброєю, але перешкоджати активістам не стала.

«Я не винен ні в чому і треба шукати того, хто стоїть за цим усім, кому вигідна ця ахінея», – заявив у коментарі Громадському Рищук.

Нагадаємо, 25 березня у Києві презентували фільм-розслідування про вбивство Катерини Гандзюк. Сьогодні, 28 березня, спецпоказ та обговорення фільму відбудеться о 17:00 в Херсонському планетарії ім. Ю.О. Гагаріна (вул. Воронцовська, 14). В Одесі спецпоказ документального фільму-розслідування відбудеться 29 березня о 18:00 в Underpub.

Мешканці столиці, які не встигли подивитися фільм «Гандзюк: системне вбивство» 25 березня, матимуть змогу переглянути фільм 30 березня о 17:30 в кінотеатрі «Ліра»;
2 квітня о 20:00 у кінотеатрах «Дніпро», «Флоренція», «Лейпциг» та кінотеатрі ім. Т. Г. Шевченка.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Стадо баранов могут только нашкодить и сбежать прикрываясь лозунгами о борьбе.Идите работать в государственные структуры боритесь , проще нагадить и сбежать получив свой 200 -500 гривень за акцию просто не только слов одни маты.

  2. Мойша мысли шире, попав в систему ты ничего не сможешь сделать, а преступников заказчиков надо наказывать уже сейчас, а не врать пол года

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>