2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Вакарчук підтримав ЛГБТ і одностатеві шлюби

Лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук з питання ЛГБТ спільноти та можливого дозволу на одностатеві шлюби вважає, що Україна країна рівних прав і рівних можливостей.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

“У нас країна рівних прав і рівних можливостей”, – сказав він в ефірі телеканалу “Україна” в п’ятницю ввечері, відповідаючи на питання про ставлення до ЛГБТ спільноти та можливого дозволу на одностатеві шлюби.

Також на питання, чи підтримує він використання канабісу в медичних цілях, Вакарчук відповів, що “все, що рятує життя людей, або лікує їх, вимагає підтримки”.

Зі свого боку, щодо легалізації проституції лідер партії “Голос” заявив, що наразі важливо встановити справедливість в українських судах, “якщо ми зробимо це, то всі інші питання будуть врегульовані”.

Стосовно ринку землі, Вакарчук підкреслив, що підтримує можливість продажу землі, але зазначив, що необхідно опрацювати всі механізми, щоб малі фермери і приватні власники землі не постраждали. “Необхідно зробити справедливий, відкритий ринок землі, за це виступає партія “Голос”, – додав Вакарчук.

Нагадаємо, раніше у Києві молоді люди напали на представників ЛГБТ.

300 КОМЕНТАРІ

  1. С таким отношениям к ЛГБТсообществу Европа нам не светит- там во всем либерализм,а у нас процветает нетерпимость к тем , кто не такой как мы..с антисемитскими националистическими гомофобскими взгядами Европу нам не видеть, как своих ушей…

  2. Правильно він зробив , та він знае що робить !!! Скоро його мабудь драть будуть , та він скоріш за все цього й хоче !!!

  3. Хлопче, у тебе все гаразд з головою? Тобі не соромно перед нашими дітьми, батьками, а мені соромно, що наша земля носить ,,ґолубих,,, таких як ти та льолік з вилами, гидоти.

  4. Подружка Ляшка .І куда воно преться ?Зробили з ВРади гей і лезбі клуб.Тому то вони всі сині і рожеві так пхаються у це скликання.
    Шановні кандидати, партіяЛГБТ ,21.07.2019 переїжджає з приміщення ВР .За адресою звертайтеся до Парубій і Ляшка.

  5. Боже! Які ж ви нахаби і приморочені Заботи! !! Та ви зі своїм тупим зеленим поліном В.Вакарчуку і в підметки не годитесь! !! Не старайтесь обливати брудом і брехнею людину, яку всі люблять і поважають! Хто на кого землю риє, той сам у неї вскочить (народна мудрість)…

  6. он что тоже гоубчик молодец поэтому и в депутаты пошел там такие надо вообщето там все такие посмотрим какие будут новые я думаю нормальные

  7. Анна Коваль Пані Ганна!Вам дійсно цікаво хто на кому і скільки раз?А не цікаво,що людина захистила дисертацію,що своєю творчістю збирає стадіони,не обзиває свою країну повією.?А 95 квартал до того,що тільки поціновувачі такого,вибачте,гумору, цікавляться хто з кім спить.Відчувається,що ви не дуже щаслива людина,інакше вас би це не цікавило, надобраніч

  8. Я же говорилачто ему нужно в партию Ляшка.Вот бы ублажали один другого.Какой позор: у нас не Рада а зборище пидарастов,наркоманов,рецедивистов,сумасшедших со справками и всяких других собак недостреляных

  9. Что хотят то пусть и делают. Если у людей ориентация другая но они это не навязывают другим, то это их личное дело. Притеснять их, значит ущемлять их свободу

  10. Шафа упала йому на голову.звідти і хриплота.з нього така ельза.дурило і куди воно лізе і що він може принести для суспільства?.

  11. Правильно что поддержал, зачем ему дома скандал!))) С мужем ссориться не захотел)))

  12. Шкода що у вас немає стосунків, ця чорнуха що ви плетете, вас сексуально не задовільнить, клімакс не лікується

  13. Все ясно, вата падає все нижче, треба Славка підтримати, а ви святкуйте няшні відносини Коломойського і Авакова

  14. Валентина Толкачова Тільки нещасних і обмежених людей може цікавити це питання.Працюйте,насолоджуйтесь життям і у вас будуть зовсім інші інтереси

  15. Маріч Лугач не отвлекайся йододифицитное и безликое… Там ещё в Карпатах лесочка немножко осталось,дорубывай,Европа ждёт древесину!

  16. А че гомик гомика всегда поддержит. Ну и государство у нас одни пидарасы да гомики. Как тот Президент может работать с такими МРАЗЯМИ работать?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>