14.3 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Вакарчук не пустив пресу на з`їзд партії “Голос”

Сьогодні, 8 червня, у Києві відбувся з’їзд політичної партії Святослава Bакарчука “Голос”. Однак, він був закритим для преси.

Про це повідомила громадська активістка Олена Яхно на своїй сторінці у Facebook.

“Пресу на поріг з’їзду не пустили! І правильно! Журіки – окремо, Славко – окремо”, – іронізує Яхно.

Чи потрібна була акредитація на вхід з’їзду і хто перешкоджав журналістам пройти на захід, Яхно не повідомляє.

https://www.facebook.com/100001876624737/posts/2801947879877739?s=100000472192988&sfns=mo

Нагадаємо, Вакарчук взяв у команду депутата від БПП.

137 КОМЕНТАРІ

  1. З’їзд, три каліки та притула, обіцяв підскочити ще й ляшко до них, але збрехав, як завжди. Тому там ні чого було робити журналістам.

  2. Це по демократичному …а там на з‘ізді було всього 44 делегати …це був не з‘ізд , а дешевий цирк. Ось подивіться https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Finformator.news%2Fvakarchuk-vziav-u-komandu-deputata-vid-bpp%2F&h=AT3vb23dG-H05ezkUE6iDcJWX-d8Et1T9jI034SfbciHrRIUNX2z_d4Q8EejcrUwroOkrky20WPFH79cuIdgLjG7U9wR496jHCiYC6mg6h–5BMtS2Ju7mREkxVg8Q0&s=1 Що там відбувалося

  3. Козел, значит есть что скрывать.Господи , как вы все надоели, занимайтесь каждый своим делом.Снять неприкосновенность и посадить на минимальную зарплату и у большинства сразу отпадает охота быть депутатом.

  4. Зеботи! Скажу вам чесно ви, як дві краплі води дуже схожі на свого ЗЕбоса! !! Крім ненависті, зависті , злорадства і грязі, якою ви з такою насолодою поливаєте людей, у вас, повірте, нічого святого й не має і людяності, на жаль, також!!! Це вам не робить честі! Жорстокість по відношенню до інших завжди повертається БУМЕРАНГОМ! …..Пам’ятайте про це! !!

  5. Оце непорозумiння ще покаже себе.Буде гадить i пiдлабузничать до Пороха.Це удар в спину Зеленському.Не допустимо,шоб оце прошло в ВР.

  6. Марія Сабашна Кто бы говорил? Больше, чем вы (порохолизы) яду и желчи никто не выливал ни на нового президента, ни на оппонентов. Так, что бумеранг возвращается и это касается именно вас ,порохоботы.

  7. Маріч Лугач Ты из ЭТИХ……25% -х долбеней?! Шины пахли у твоей параши, а сейчас осталась только вонь парашеБОТовская!

  8. Трус, на него похоже. Сначала струсил пойти на президентские выборы, теперь струсил пустить журналистов, может там Порошенко был и давал советы, поэтому не пустили прессу?

  9. Ребята вы спросите у этого поца почему он снял свою кандидатур на выборах президента и сколько ему порох отстегнул новерно не мало шо аж партию сосдал

  10. Вы забыли или не знаете как вел себя порох? Я лично видел как он руки распускал в .Харькове и его охрана и вы меня хотите убедить что та власть была лучше? Не получится.73% не зря выбрали этого президент а.

  11. “А що такое”,чому ми забоялись преси? “Батько” не дав дозволу?Чи небуло рядом покровителя? Ми ж такі умні, такі круті,а тут ляп і впали.А якже ми будемо працювати у ВР :там і думати потрібно, і преса буде,і “батька” рядом набуде.

  12. А чего же , а где же открытость . И журналисты проглотили это, как же так, ни одного желчного комментария с их стороны

  13. А чому боятися , коли ти чесна людина , то і боятися нічого, значить там буде творитися щось незаконне, коли боїшся журналістів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>