12.6 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

“В Україні немає війни з Росією”. Дует ANNA MARIA оскандалився перед фіналом відбору на Євробачення

Мама співачок нагороджена медаллю Міноборони РФ “За повернення Криму”.

Фіналістки Національного відбору на Євробачення-2019 від України, дует ANNA MARIA, дали інтерв’ю журналісту Роману Скрипіну на телеканалі ATR.

У студії співачки заявили, що “Україна не веде війну з Росією, а конфлікт просто називається АТО”. Також Анна і Марія сказали, що “Україна втратила півострів”, і водночас зауважили, що не вважають його окупованим РФ.

Свою позицію вони відмовилися пояснювати, і сказали, що, як музиканти, не будуть відповідати на політичні питання.

“В Україні немає війни з Росією, це називається АТО. І взагалі, для чого ви це запитуєте? Слухайте, ми не є членами секретаріату президента, щоб відповідати на подібне. Ми не обговорюємо політику, ми – музиканти. Питання про війну ставте політикам, а не нам”, – висловилися ANNA MARIA.

Крім цього, Роман Скрипін запитав у дуету про участь у концертах із нагоди 9 травня на телеканалі “Інтер”, а також підтримки маршу “Безсмертного полку”, ініційованого Росією.

“Ми сприймаємо свій виступ на “Інтері” просто як пісню. Для нас вшанувати пам’ять ветеранів війни було важливо. Парад “Безсмертного полку” придумали в Росії, але нам абсолютно все одно. Ми знаємо також, що в Україні заборонена георгіївська стрічка, але її можна надіти, а можна зняти, у нас же просто пам’ять всередині”, – висловилися артистки.

Крім того, Роман Скрипін “здивував” сестер інформацією, що їхня мама отримала медаль від Міноборони РФ “За повернення Криму”. Зазначимо, що нині Лариса Опанасюк знаходиться у списку “Миротворця“, як ворог України, адже та прийняла громадянство РФ і перейшла на роботу до окупаційної влади Криму.

На завершення ефіру Роман Скрипін прокоментував попередні відповіді дуету:

“Не тримайте мене за ідіота у моїй же студії. У вас що, слово “окупація” в горлі застрягло? Ви чудово відрікаєтеся від своїх слів, а глядачі зроблять свої висновки”.

І вже в кінці ефіру у студію подзвонив глядач, який у нецензурній формі “приборкав” кримських “народних артисток” і, за словами глядачів, підсумував увесь прямий ефір:

“Ці істоти – просто російські б**ді, сенсу розмовляти з ними немає. Вибачте, що у прямому ефірі. З повагою до вас, без поваги до цих істот”.

Після ефіру користувачі соцмереж обурилися позиції співачок і назвали їх “дешевими балалайками” і “ватними курками”. Деякі з них закликали максимально поширювати відео бесіди, “щоб українці не надумали голосувати за них на Нацвідборі”.

Нагадаємо, що у Херсоні перейменували вулицю на честь Катерини Гандзюк.

3 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>