12.9 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

В Прилуках відбулася 46 сесія міської ради, призначили заступників та розподілили кошти на ЗСУ

Сьогодні у Прилуках, вперше за останній час, депутати міської ради зібрали кворум, провели сесію і проголосували за важливі для життя міста рішення. Зокрема, профінансували зарплати освітянам і медикам, виділили додаткові кошти Силам оборони і поліції.

Про це повідомляє ІНФОРМАТОР з посиланням на допис народного депутата Валерія Дубіля у Facebook.

“За це велика подяка усім обранцям, які відкинули свої політичні амбіції та обʼєдналися в інтересах рідного міста і його мешканців, – це команда Анатолія Мирошниченка, депутати від партій «Сила і честь», «Батьківщина», ЄС, «За майбутнє», «Слуга народу», а також мер Прилук Ольга Попенко. Дякую!

Декілька років підряд у Прилуках тривала перманентна політична криза. Окремі діячі, такі як Борис Приходько, Сергій Ткаченко, Євгенія Аверʼянова, Артем Рожко, прикриваючись популістичними гаслами, місяцями блокували роботу міської ради та відверто знущалися над містом і його жителями.

Їм було байдуже, що блокування роботи міськради зупинило прийняття важливих рішень, виконання міських програм, фінансування медиків, освітян, соціальної сфери. Більше того, вони проігнорували навіть питання придбання пікапів для охорони обʼєктів інфраструктури міста. Вважаю, що будь-які коментарі тут зайві – прийде час, і прилучани дадуть їм свою оцінку.

У нас усіх зараз є один спільний ворог, який зазіхає на наші кордони і нашу незалежність. Усе інше – політичні чвари, особисті інтереси, депутатські розбірки – має залишитися в минулому. Кожен на своєму місці повинен працювати в інтересах громади і держави, допомагати ЗСУ, і робити все для наближення перемоги. Так має бути і в Прилуках. І сьогодні ми нарешті зробити до цього перший крок, тож ще раз дякую усім, хто долучився!”, – йдеться у дописі депутата.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>