3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

В одному з кафе Києва працівниця відмовилася вимкнути російську музику на прохання офіцера ЗСУ

Працівниця кафе у Києві на прохання відвідувача відмовилася вимикати російську музику та заявила, що ненавидить українську.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив офіцер резерву ЗСУ Мирослав Гай.

https://www.facebook.com/myroslavhai/posts/10155783499072163

Чоловік написав: зайшов у кафе «Сіті» на Хрещатику, де звучала російська музика. Коли змінити репертуар у закладі відмовились, Мирослав Гай покинув кафе.

За словами чоловіка, опісля він зайшов у сусідній заклад – Sandwich bar FreshLine. «Знову московська низькопробна попса», – уточнив Мирослав Гай. Та додав, що запитав працівницю, чи не можна ввімкнути іншу музику. На що отримав шокуючу для себе відповідь: «Це музика з мого телефону, а українську я ненавид…. Я навіть не дослухав».

Офіцер також зізнався: «Можливо ця дата, 18 лютого, так на мене болісно впливає. За годину я йтиму з друзями та побратимами місцями, де гинули наші товариші, а ми билися, щоб і ця дівчинка з кафе мала Державу та права».

Також чоловік зазначив, що «торгівля з окупантом припиниться тоді, коли ми самі свідомо перестанемо вживати його продукцію. Зокрема культурну».

Раніше ми писали про те, що на Чернігівщині затримали антиукраїнського агітатора, який дискредитував ЗСУ.

24 КОМЕНТАРІ

  1. Сиди дома, включи. Поплавок ого, ну это перебор, уже до музыки добрались, я не люблю украинских исполнителей, ну и что с этого?

  2. Татьяна Сыч значит вы сепаратист, террорист, пособник путина, агент кремля,… Это они так считают))))

  3. С 2014 не могу слушать российскую музыку. Тошнит от неё.
    Очень понимаю офицера. После боевых действий против агрессора слушать российскую порчу, исполнителей, которые поддержали агрессию против Украины – на рвоту тянет.
    Как только на радиостанциях стали меньше включать российского отстоя, появилось больше украинской музыки. Очень люблю её слушать! Хорошей украинской музыки оказалось больше, чем хорошей российской.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>