15.3 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

В Одеській області відзвітували про минулий рік і поділилися планами на 2019

Ремонт доріг, туризм і соціальний розвиток – такі пріоритети своєї діяльності на найближчі роки визначив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

Про це очільник регіону повідомив під час розширеної прес-конференції, – йдеться у повідомленні Одеської ОДА.

«Плани на 2019 рік є дуже амбітними. Я на 100% знаю, де ми будемо будувати дороги, де будуть з’являтися відділення невідкладної допомоги, амбулаторії, спортивні майданчики. І дуже впевнено дивлюся на розвиток бізнесу і підприємств», – зазначив Максим Степанов.

Відтак, протягом трьох років в Одеській області планується збудувати 800 км доріг, 28 сільських амбулаторій і 23 відділення невідкладної допомоги (emergency department). Також на мапі регіону з’являться 108 різних спортивних об’єктів, а 34 школи і 27 дитсадків планується відремонтувати, а де є необхідність – збудувати нові.

Максим Степанов також розповів про розробку візуалізації проекту розвитку територій Куяльницького лиману, як курорту державного значення, що його буде презентовано інвесторам і громадськості. Водночас, триває робота із включення Аккерманської фортеці до попереднього списку світової спадщини ЮНЕСКО. Вже днями в Києві відбудеться засідання національної комісії з питань ЮНЕСКО, де буде розглядатися заявка від Одещини.

«Я вважаю, що ми досягнемо позитивного результату, хоча цей процес може тривати кілька років. А вже сьогодні туристи відкривають для себе Одеську область по-новому, якою раніше не бачили», – вважає Максим Степанов.

Народний депутат Євген Дейдей прокоментував звіт Максима Степанова.

«В Одеській області підбили підсумки 2018 і поділилися планами на 2019 рік. На мій погляд, з презентацією варто ознайомитися всім, а особливо прихильникам «зради», – написав Дейдей на своїй сторінці у Facebook.

«Якщо бути коротким, темпи розвитку області вражають, а перспективи надихають! Втім, це закономірний результат роботи Максима Степанова. Саме тому я вважаю його одним з найуспішніших керівників в регіонах і дуже б хотів, щоб його приклад перейняли інші», – додав він.

Народний депутат пообіцяв сприяти покращенню регіону в наступному році.

«Новаторський підхід, нестандартне бачення і рішення, величезна працездатність і відданість своїй роботі – це те, що є запорукою успіху в будь-якій справі і, безумовно, притаманне голові Одеської області і його команді. Тому я впевнений, що в наступному році вони зможуть реалізувати все задумане і рідний для мене регіон перетвориться ще більше! Ну а я зі свого боку готовий усіляко цьому сприяти!», – підсумував Євген Дейдей.

Нагадаємо, раніше до одеської міськради принесли кістки в крові для Труханова.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>