7.1 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

В Одеській області мати живцем закопала новонароджене немовля

Мати закопала немовля, поки він ще був живий.

Про це повідомляє Подільський відділ поліції в Одеській області.

До поліції надійшло повідомлення від працівників Подільської районної лікарні про те, що до них звернулася молода жінка з підозрою на кримінальний аборт. Після того, як її оглянули лікарі, жінка залишила медичний заклад.

Працівники поліції встановили особу громадянки. Нею виявилася 24-річна жителька Балтського району, яка тривалий час гостює у своїх родичів в одному з сіл Подільського району.

Спілкуючись з правоохоронцями, жінка спочатку запевняла, що в неї стався викидень. Плід вона закопала на городі. Однак після розтину тіла дівчинки судово-медичні експерти встановили, що немовля народилося доношеним, а попередньою причиною його смерті стало удушення, викликане перекриттям дихальних шляхів.

Тільки тепер жінка зізналася поліцейським у скоєному. Вона розповіла, що вже має сина, якому трохи більше року, а ця дитина була небажаною. Під час вагітності на обліку у лікарів не перебувала, народжувала вдома самостійно. Живе немовля замотала у поліетиленовий пакет і закопала.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 117 (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Зловмисниці повідомлено про підозру. За вчинене їй загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, – прокоментувала подію начальник відділу комунікації ГУНП в Одеській області Любов Гордієвська.

Нагадаємо, жінка закопала немовля в Хмельницькій області.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>