9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

В.о. начальника Одеської митниці Сергій Тупальський погрожує журналістам

Журналісти АСПІ заявляють про тиск та погрози кримінальної відповідальності з боку в.о. начальника Одеської митниці Сергія Тупальского.

Публікуємо повний текст заяви журналістів:

“Ми, журналісти інформаційного агентства АСПІ, заявляємо що ми незалежний засіб масової інформації та не виконуємо ні чиї замовлення і намагаємось об’єктивно та спираючись на факти висвітлювати події.

Ми не маємо олігархічних чи адміністративних лоббі, тому можемо себе захищати тільки в інформаційному просторі.

Звертаємось до Президента України, Прем`єр Міністра України, до всіх незаангажованих засобів масової інформації, народних депутатів України, з проханням присікти погрози кримінальної відповідальності та скасування акредитації з боку в.о. начальника Одеської митниці Сергія Тупальского, що є тиском на нашу редакцію!

Отримавши звернення підприємців, проаналізувавши докази, наші журналісти провели власне розслідування та виклали їх в статті від 23.01.2019. В якості доказів журналісти використали офіційні листи та записи телефонних розмов підприємців з представниками одеської митниці, а також коментарі активістів, які дуже обурили пана Тупальского, про що він виклав в пості на своїй сторінці в Fecebook. Митника зачепили законні вимоги активістів передати корупціонерів до правоохоронних органів, згідно з п.2 статті 207 КПКУ, якою надано кожному громадянину право на затримання та передачу в руки правоохоронних органів порушників закону.

В додаток, ми оприлюднюємо документ за підписом в.о. начальника Одеської митниці Сергія Тупальского, який передали нашій редакції підприємці, щоб експерти, журналісти та юристи дали оцінку тій нісенітниці, яка в ньому написана.

Офіційно звертаємось, через засоби масової інформації, до пана Тупальского з пропозицією довести в судді обвинувачення в поширенні заказних матеріалів нашою редакцією!”

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>