14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

В’ятрович відповів на закиди Польщі й Ізраїлю через пам’ятник Шухевичу

Зміст листа меру Івано-Франківська, у якому посли Польщі та Ізраїлю опротестували відкриття в місті нового пам’ятника головнокомандувачу УПА Роману Шухевичу, повторює тези російської пропаганди проти українського визвольного руху.

Про це у Facebook написав директор Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

“Між Польщею та Ізраїлем тривають жорсткі дискусії про минуле. Але в Україні посли обох країн, ніби, знайшли спільну мову. Хоча правильніше буде сказати “общій язик”, і звісно, він “русскій”. Листа до мера Івано-Франківська написано англійською, але суть його – російська. Адже зміст – повторення тез російської пропаганди проти українського визвольного руху”, – підкреслив В’ятрович.

https://www.facebook.com/volodymyr.viatrovych/posts/10214381713156155

Нагадаємо, 23 травня в Івано-Франківську відкрили новий пам’ятник Шухевичу. Посол Польщі Бартош Ціхоцький і посол Ізраїлю Джоел Ліон заявили, що Шухевич нібито винен у “масових вбивствах”.

7 КОМЕНТАРІ

  1. Куда же ты ветровки драпать будешь?Польша и Израиль закрыл тебе въезд, но поляки пошли дальше: объявили в интервал! То есть Европа закрыта, домой у Батька? Так он тоже нацистов не приветствует. Нацизм сегодня уже не в моде и бежать тебе не куда! А где Израиль и Польша, там и Америка

  2. Очень интересно такое ощущение что Порошенко специально подбирал таких ублюдков в свою команду ,все делают во зло народу ,нагло, открыто , цинично .

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>