19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

В аеропорту “Бориспіль” показували відеоролик із зображенням України без Криму (ФОТО)

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом поширення відеоролику із зображенням України без Криму в приміщенні аеропорту «Бориспіль» у Київській області.

Про це 30 квітня повідомляє прес-служба столичної поліції.

Повідомляється, що 29 квітня до поліції звернувся один із пасажирів аеропорту «Бориспіль» і повідомив, що у приміщенні аеропорту транслюють відеоролик, в якому Україна зображена без АР Крим.

«За цим фактом слідчим відділом відділення аеропорту «Бориспіль» було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) ККУ», – повідомили в поліції.

Наразі правоохоронці документують факт поширення незаконного відеоконтенту та опитують працівників аеропорту, встановлюють осіб, які монтували та надали проморолик для розміщення.

Попередньо поліцейські встановили, що лист із пропозицією розміщення відеоконтенту надійшов до підприємства з Міністерства інформаційної політики.

Слідчі обставини події встановлюють і проводять першочергові слідчі дії. Поліцейські збирають доказову базу для оголошення підозри особам, які замовили та створили відеопродукт.

Нагадаємо, у вечірньому випуску новин телеканал “UA: Перший” помилково показав карту України без Криму.

У той же час на Буковині на урочистостях з нагоди Дня соборності теж показали карту України без Криму.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>