10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Уряд затвердив передислокацію військових частин ППО

Кабінет Міністрів погодився з пропозицією Міністерства оборони України щодо передислокації військових частин зенітних ракетних та радіотехнічних військ Повітряних Сил ЗС України.

Про це пише “Український мілітарний портал”.

З метою підвищення обороноздатності держави та забезпечення ефективної протиповітряної оборони України згідно з розпорядженням КМУ від 06 березня 2019 року № 115-р будуть передислоковані два зенітно-ракетні дивізіони, що озброєні ЗРК «Бук-М1» і С-300ПС, а також окрема радіолокаційна рота та її підрозділи.

«Погодитися з пропозицією Міністерства оборони щодо передислокації військової частини А1659 з військового містечка № 35 (м. Маріуполь Донецької області) до військового містечка № 8 (м. Золотоноша Черкаської області), зенітного ракетного дивізіону військової частини А2800 з військового містечка № 6 (с-ще Радісне Біляївського району Одеської області) до військового містечка № 13 (с. Нерубайське Біляївського району Одеської області), військової частини А3737 з військового містечка № 2 (м. Мукачеве Закарпатської області) до військового містечка № 91А (с. Павшино Мукачівського району Закарпатської області), окремого радіолокаційного взводу військової частини А3737 з військового містечка № 2 (м. Мукачеве Закарпатської області) до військового містечка № 91А (с. Павшино Мукачівського району Закарпатської області), окремого радіолокаційного взводу військової частини А3737 з військового містечка № 2 (м. Мукачеве Закарпатської області) до військового містечка № 21 (м. Старокостянтинів Хмельницької області), пункту наведення авіації з військового містечка № 2 (м. Мукачеве Закарпатської області) до військового містечка № 91А (с. Павшино Мукачівського району Закарпатської області)»,- йдеться в документі.

Раніше ми писали про те, що повітряні сили ЗСУ отримують розвіддані з американських БПЛА.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>