9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

“Укрзалізниця” звільнила провідницю, яка відмовилася розмовляти з пасажиром українською мовою

Провідницю потяга “Київ-Дніпро”, котра навідріз відмовилась розмовляти з пасажиром українською мовою, перевівши на іншу посаду.

Про це у соціальних мережах написав потерпілий.

https://www.facebook.com/bandera.slobozhanskiy/videos/134635974216431/

Чоловік зазначив, що до нього телефонували з “Укрзалізниці”, вибачившись за неналежну поведінку їхньої співробітниці. Там уточнили, що їхня працівниця мала також співбесіду з психологом.

Зазначимо, напередодні працівниця “Укрзалізниці” відмовилася розмовляти українською, бо “у нас свабодная страна”.

Нагадаємо, раніше працівниця одного з українських банків відмовилася спілкуватися з клієнтом українською мовою та заявила, що не знає державної.

20 КОМЕНТАРІ

  1. Идиоты . Сами создают национальную вражду … Любой человек в любой стране имеет право говорить на том языке , на котором ему удобно ! Тогда не будет Хохлов , москалей , чурок , жидов … И мир и дружба народов !!!

  2. Справедливо, не хоче в державній компанії, обсглуговуючи пасажирів, розмовляти державною, хай працює в іншому місці і розмовляє хоч китайською… А ще краще, хай валить за порєбрік і там разговаривает на радном.

  3. У кваліфікаційних вимогах професії провідник вагону відсутня вимога щодо вільного володіння державною мовою, тому суд поновить її на роботі, а Укрзалізниця ще й виплатить гроші за вимушений прогул. Тому велком до суду.

  4. Все,почалось,бред такого ещё небыло,что творится ,а если скажут разговаривать на английском,и не умеют будут расстреливать, Боже дочего мы докатились,бред что больше нет других проблем в стране,чего с нас делать придурков,отвлекающий маневр от насущных проблем.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>