9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Українці проголосували за кінець епохи жадібності і бідності, – Ляшко

Олег Ляшко вважає результати виборів вироком старій владі.

На погоджувальній раді у парламенті політик розповів, яким бачить сценарій подальшого розвитку подій в країні, – повідомляє прес-служба РПЛ.

«Українці не просто поставили вирок системі влади Порошенка, вони продемонстрували прагнення до закінчення нарешті епохи жадібності і бідності. Отієї жадібності, яку влада вибудувала за 5 років, і до якої Радикальна партія була в опозиції», – зазначив народний депутат.

Олег Ляшко переконаний, виходити з епохи жадібності потрібно шляхом скасування неконституційних повноважень Президента та недоторканності всіх можновладців.

«Жадібність – це коли президент привласнив собі неконституційні повноваження, вибудував систему впливу на всі Нацкомісії, на всі органи, поставив туди «смотрящих», щоб грабувати людей і наживатися на них. Тому ми наполягаємо, щоб парламент першочергово розглянув закон про імпічмент Президента, про Тимчасові слідчі комісії Верховної Ради, про скасування недоторканості Президента, суддів і парламентарів», – наголосив лідер РПЛ.

З епохи бідності політик пропонує виходити шляхом зміцнення економіки.

«Закінчення епохи бідності – це радикальна зміна економічної політики, підтримка національного виробництва, ставка на національного виробника, збільшення заробітних плат, перерахунок пенсій, справедливі тарифи і справедлива економіка, від якої кожна українська сім’я буде мати дохід, добробут і перспективу, а не лише оточення Президента, як було раніше. Досить бідності! Досить жадібності при владі! Нам треба зміна економічної політики і зміна політичних еліт», – закінчив свій виступ Олег Ляшко.

Нагадаємо, раніше Ляшко жорстко відреагував на недружні дії Росії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>