6.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Українці не підтримують діяльність Гройсмана, – опитування

Абсолютна більшість інтернет-користувачів не схвалює діяльність прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Такими є результати опитування видання ІНФОРМАТОР у Facebook.

На питання, чи підтримуєте ви діяльність Гройсмана на посту прем’єра, 91% опитаних відповів «ні». Лише 9% респондентів задоволені роботою прем’єр-міністра.

В опитуванні вже взяли участь майже 500 осіб.

Всі бажаючі можуть взяти участь в голосуванні впродовж найближчого тижня, пройшовши за посиланням.

Нагадаємо, напередодні другого туру виборів президента підтримка у Володимира Зеленського в 2,9 рази вища, ніж у Петра Порошенка.

3 КОМЕНТАРІ

  1. ОСЬ ЇХНЯ ВСЯ ДІЯЛЬНІСТЬ.
    Коли вже в Україні запрацює Поліція Прокуратура СБУ
    РЕЙДЕРИ постійно платять щоб не реагували правоохоронці
    КОРУПЦІЙНО – ЗЛОЧИННІ СХЕМИ вже понад 11-років
    “Нардеп” від БПП “кришує” схеми місцевої влади для покриття постійних не законних Підривів та Перероблення граніту саме на території Соснівки
    ВІДЕО – ЦРУ -> https://youtu.be/jSMgNs1cWxQ
    ВІДЕО – 1+1 ТСН -> https://youtu.be/wNfeCk96KUc
    Рейдерським шляхом захопивши “Соснівський гранітний кар’єр” представники ТОВ «Енергетична група» у вигляді своєї філії «Соснівський гранітний кар’єр», надаючи фіктивні документи про оренду території. Варто зазначити, що договір оренди території з Соснівською сільською радою так і не було заключено.
    Національна Поліція України -> “не законний Соснівський гранітний кар’єр” http://old.npu.gov.ua/mvs/control/kyivska/uk/publish/article/134225;jsessionid=A39AAD0F1CA47D01BE85F5F5C1ACC5AE
    Для проведення махінації була вигадана схема, згідно якої Соснівський гранітний кар’єр формально приписали до сусіднього села Томашівка Фастівського району.
    Не законний Соснівський гранітний кар’єр в селі Соснівка Макарівського району на пряму контролюється працівниками Міністерства Екології та Природних ресурсів України та Інспекцію екології та природних ресурсів України ” Дмитренко Генадій – Мінприроди, Максим Глушаниця – інспектор Інспекції екології України”.
    Для цього були оформлені відповідні документи, які начебто засвідчують добування та переробку граніту на території Томашівської сільської ради хоча по факту не законно добувають та не законно переробляють граніт саме на території Соснівської сільської ради поряд з будинками місцевих мешканців порушуючи всі допустимі норми.
    Оренди з Соснівкою сільською радою немає, дозволу на видобуток та переробку граніту на території Соснівської сільської ради – немає, як і дозволу від Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України.
    З 2008 року по теперішній час 2019року це товариство незаконно на території Соснівської сільської ради проводять підривні роботи та не законно встановили Електро-ЗАВОД для переробки граніту. Щоб приховувати незаконну діяльність зазвичай працюють в НОЧІ.
    Соснівський гранітний кар’єр відкрито з 1954-року тоді було проведено геологію та експертизу надр та дано ліцензію на 50-років. Кар’єр мав бути закритий ще в 2004-2005році.
    Попри заборони з 2008р. до цього часу 2019р.
    1 – незаконно Підривають граніт на території села Соснівка поряд з житловими будинками
    2 – незаконно стоїть та незаконно працює Електричний ЗАВОД для переробки граніту на території села Соснівка поряд з житловими будинками
    3 – ухилення сплати податків від оренди та від надр території села Соснівка
    За всіма фактами в Поліції Макарівського району відкриті кримінальні провадження та постійно йдуть “досудові розслідування”
    “підроблені документи, фіктивні перевірки, залякування людей” вигадують різні схеми щоб таємно незаконно Підривати-Добувати-Переробляти граніт саме на території Соснівської сільської ради
    щоб постійно формально не небуло жодних доказів
    “Все тому що Соснівський гранітний кар’єр державний та мав бути закритий понад 11-років тому”
    Щоб кар’єр і надалі працював по підробленим документам прикриваються людьми
    3. http://mykyivregion.com.ua/2019/02/28/deputat-vid-kiyivshini-zvernuvsya-do-konstitucijnogo-sudu-shodo-skasuvannya-zakonu-pro-nezakonne-zbagachennya/?fbclid=IwAR3mXpSowCedGC98Bb8UUkdjlXNQsJxRoUD0_rkgcl5Ub7rIDGO1rBjErB4
    4. Фігурант розслідування —> https://far.chesno.org/case/385/
    5. Біографія – https://opendatabot.ua/c/30782182
    6. https://informator.news/kak-deputat-bpp-sol-var-kr-shuet-khyshchenyia-torfa-na-kyevshchyne/
    7. “Моя Київщина” http://mykyivregion.com.ua/2018/11/09/deputata-solvara-zvinuvatili-v-krishuvanni-nezakonnogo-vidobutku-torfu-v-makarivskomu-rajoni/
    8. http://makariv.misto.online/news/10159904-ekologichna-katastrofa-v-sosnivci-makarivskogo-r-n-na-kiyivs

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>