15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Українці можуть зупинити новоявленого царя на виборах до парламенту, – Ляшко

Олег Ляшко вимагає від Володимира Зеленського не вигадувати причини, а підписати новий виборчий Кодекс, який ліквідує мажоритарку та запровадить відкриті списки. На думку політика, цей закон дасть можливість реально подолати корупцію в парламенті та в країні загалом.

А саме цього від президента чекають люди, які за нього проголосували, підкреслив лідер РПЛ.

«Напередодні ми почули дуже небезпечні заяви представника Зеленського у Верховній Раді Стефанчука, що, мовляв, новий виборчий Кодекс був прийнятий із суттєвими порушеннями і може бути заветований. Це означає, що Зеленський знову обманює українців. Перед виборами він обіцяв прийняти закон про імпічмент – ми його прийняли, але він його не підписав. Обіцяв новий виборчий Кодекс – ми теж його прийняли, але тепер Зеленський хоче його заветувати. Обіцяв знизити тарифи – виявилося, що це жарти. Тобто, всі обіцянки Зеленського перед виборами були обманом», – переконаний Ляшко.

Політик закликав українців не вестися на порожні обіцянки, а вірити реальним справам.

«21-го липня у нас всіх на виборах є шанс зупинити цього новоявленого царя з наполеонівським комплексом меншовартості. Він лізе то в каналізацію, то ще кудись замість того, щоб виконувати свої функції президента України. Саме тому ми в опозиції до Зеленського, бо людина, яка завдяки українцям стала президентом, на цій посаді робить все, щоб знищити країну, звернути її зі шляху до європейського розвитку і повернути до Малоросії. Я і моя команда не дасть Зеленському це зробити!», – запевнив Ляшко.

Раніше ми писали, що Олег Ляшко за добу добився ратифікації угоди про зону вільної торгівлі з Ізраїлем.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>