10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Український політв’язень Балух привітав митрополита Епіфанія з наданням автокефалії ПЦУ

Український патріот Володимир Балух привітав митрополита Київського і Всієї України Епіфанія з наданням автокефалії Православній церкві України.

Про це стало відомо після відвідування адвокатом Володимира Балуха в керченській колонії, – пише Кримська Правозахисна Група.

“Шановний пане Предстоятелю Митрополит Київський і всієї України, Владико Епіфаній! Дозвольте привітати Вас, а в Вашій особі і всіх священослужителів, прихожан і простих мирян Канонічного Православ’я України із знаковою історичною подією – поверненням автокефалії нашій Святій Церкві!”, – звернувся українець в своєму привітанні до митрополита.

Кримчанин відзначив величезне історичне значення томосу про автокефалію Православної Церкви України. Він зазначив, що природна і непоказова духовність споконвіку є невід’ємною чеснотою українського народу і стрижнем омріяної державності України.

Своє звернення Володимир Балух закінчив такими словами:

“Свято вірю, що по храмах відтвореної під Вашим проводом Церкви із непідробною щирою вдячністю віряне повторюватимуть стале “… Славне торжество пророка твого, Господи, через церкву показало небо, тому з людьми веселяться ангели. Його молитвами, Христе Боже, в мирі провадь життя наше, щоб ми співали Тобі: алилуя.

З глибокою повагою до Вас і вірою в благість обраного шляху!

Щиро Вас!

Володимир Балух

Слава Ісусу Христу!

Слава Україні!”

Раніше повідомлялося, що у Львівській області священик РПЦ тримав вдома арсенал зброї.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>