14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Український лоукостер SkyUp планує почати польоти з аеропорту “Черкаси”

Авіакомпанія SkyUp намір розширити географію своїх польотів, почавши виконання міжнародних чартерних рейсів з аеропорту Черкаси.

Про це передає “Національний Промисловий Портал”.

Це може статися вже в кінці 2019 року, в тому випадку, якщо повітряна гавань підтвердить можливість приймання та обслуговування повітряних суден авіакомпанії.

Дана інформація випливає з листа гендиректора SkyUp Євгена Хайнацького на ім’я генерального директора Міжнародного аеропорту Черкаси Івана Далібожака.

У зверненні керівника авіакомпанії, зокрема, говориться:

“Розглядаємо можливість укласти договір на обслуговування повітряних суден і пасажирів для здійснення міжнародних чартерних рейсів в кінці 2019 і збільшення кількості рейсів і географії польотів в наступні роки”.

З метою запуску рейсів авіакомпанія, серед іншого, запитала в аеропорту інформацію щодо стану терміналу і його можливості обслуговувати пасажирів, а також стану ЗПС на предмет її здатності приймати ПС типів Boeing 737-700, Boeing 737-800, Boeing 737 MAX 8 і Boeing 737 MAX 10. Також SkyUp цікавлять тарифи на наземне обслуговування повітряних суден в аеропорту Черкаси.

В авіакомпанії SkyUp акцентують увагу на тому, що зацікавлені в розвитку регіональних аеропортів. І на даний момент збирають інформацію від них для розуміння перспектив подальшого можливого співробітництва.

Відзначимо, що, за інформацією заступника міського голови Черкас Юрія Ботнара, про бажання базуватися в аеропорту Черкаси також заявила авіакомпанія “Українські крила”. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, на Хмельниччині вперше судили школяра за булінг учителя.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>