1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Українських жінок-воїнів нагородили державними нагородами

Президент, Верховний головнокомандувач Збройних сил України Петро Порошенко нагородив представниць силових структур, які брали участь у відсічі агресії на сході України.

Про це повідомляють на сайті Адміністрації Президента.

“Упродовж усіх п’яти років, під час яких Україна протистоїть ворожій агресії, пліч-о-пліч з воїнами-чоловіками є воїни-жінки. Це особливість Збройних сил України, інших силових підрозділів”, — сказав глава держави.

Він наголосив, що поруч зі змінами у забезпеченні та оснащенні армії значно збільшилася кількість жінок в українському війську.

“Я вітаю ці зміни. І вітаю кожного, хто ухвалив рішення долучитися до справи оборони держави. Є жінки-воїни, але й водночас – жінки-берегині. На бойових позиціях, де присутні жінки, дисципліна і поведінка абсолютно інші. Жінки цементують нашу оборону і дають сили тим, хто знаходиться на передньому краю”, — сказав Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні, 8 березня, у Міжнародний жіночий день, на Михайлівській площі у Києві водночас проходить так званий Марш феміністок та антимітинг націоналістичних організацій “Традиція і порядок” і “Братство” Корчинського.

На цьогорічному “Марші жінок” вже сталися перші сутечки та затримання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>