5 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Україною шириться флешмоб на підтримку українських моряків

Після вражаючого військового вітання 300 бійців із Навчального центру НГУ – розпочалася ціла хвиля акцій підтримки від різних частин Нацгвардії.

Флешмоб на підтримку захоплених українських моряків влаштували військові кількох бригад Національної гвардії. Ідеться про бійців Слобажанщини, Слов’янська та Прикарпаття. Бійці утворили живі фігури, зокрема, – зобразили Герб України.

Військові ж зі Слов’янська вишикувалися в живий “якір”. Таку ж фігуру на головній площі Кременчука Полтавської області зобразили військовослужбовців 26-го батальйону НГУ.

Це вже не перша імпровізація бійців. Нацгвардійці з різних куточків країни протягом останнього тижня влаштовують акції, щоби підтримати 24 українських моряки, яких Росія захопила в полон поблизу Керченської протоки наприкінці листопада.

“Це найменше, що ми можемо зробити, аби підтримати наших побратимів. Навіть в новорічні свята пам’ятаємо про них. Весь колектив Навчального центру щиро бажає швидкого повернення наших моряків до своїх домівок”, – зазначив начальник Навчального центру НГУ Михайло Кулик.

Раніше Макрон знову закликав Путіна віддати Україні моряків і судна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>