13.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Україна виконала лише половину планових завдань 2018 року за Угодою про асоціацію

Парламент, уряд та інші органи виконавчої влади покращили рівень виконання планових завдань за Угодою про асоціацію, але ще далекі від того, щоби відповідати планам.

Про це йдеться в урядовому звіті, який є у розпорядженні “Європейської правди” та буде представлений у понеділок.

Відповідно до урядових даних, 52% тих завдань, що були передбачені урядом на 2018 рік, позначені як виконані. Найвищий рівень виконання продемонстрували уряд та центральні органи виконавчої влади – 55%. Верховна рада має цьогорічний показник на рівні 40%, інші органи державної влади – 47%.

Віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, коментуючи ці дані, зазначила, що цей показник вищий, ніж торік.

“Ми виконали на 11% більше, ніж торік, і ще підтягнули минулорічний рівень виконання”, – пояснила вона. Торік повідомлялося, що рівень виконання завдань 2017 року склав 41%. У 2018 року через цей довелося довиконувати минулорічні “борги”, наразі рівень виконання завдань 2017 року виріс 57%.

Також в урядовому звіті зазначений рівень виконання загального виконання всіх завдань Угоди. Він, за даними документа, склав 42%. В тому числі виконано 43% завдань ЦОВВ, 28% парламентських, 34% завдань інших органів.

Раніше повідомлялося, що Володимир Гройсман висловився стосовно ринку землі.

Зазначимо, що Юлія Тимошенко розпочинає перемовини із МВФ щодо нових умов кредитування.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>